Pages

Monday, December 6, 2010

Masih Belom..

Haiseehhh! ramai plak bertanya aku dah bersalin ke blom..? Sebab macam sepi je blog ngn wall fb tu kan..? hehe..ok2.. dengar sini sume…nak buat pengumuman sikit…

Secara rasminya.. SAYA MASIH BELUM BERSALIN LAGI..

huii.. belom lar.. masih bersantai2 lagi.. masih aktif ke sana kemari.. masih boleh berjalan2.. masih juga belom ada tanda2.. hihihi..

cuma tanda lendir like gummy2 tu je baru kuar..plus.. kangkung dibawah sudah sakit mehhhh…. nak bangun paling susah.. perut sudah ringan.. owh! tak lama lagi lar kot.. hehe… insyaAllah.. bagi yang ternanti2 or tertanya2… kalau aku dah bersalin nati.. aku diwar2 di wall status daku… takpun aku suh lar Mr.Shyir update…hehe..

xpun dah dalam LR tu.. aku publish status aku nak push ke.. ahaks!.. ehhee.. apa2 pun.. doa2 aku ye… semoga selamat bersalin.. dan melahirkan anak kecil ini. Mudah2an dipermudahkan. insyaAllah….aminn…

Dengan itu, aku nak minta maaf pada semua readers andai ada tersilap kata ke perbuatan ke.. ampun sangat2 ye.. saya nak g berjuang ni.. doakan yang terbaik… Terima kasih in advance…

Da,,,

3 comments:

Ummi said...

SALAM..
jom join -BILA IBU BERBLOG-

Cik PUan Mr Shaiful.. said...

semoga selamat semuanya ann...moga dipermudahkan segala urusan.....amin

Siti Rohana said...

hehehe...belom lagi Ye...tak pe..insYaallah..allah make it easY on u mommY...

tolong le update blog kalau dah bersalin..akak tak de facebook...hari2 bukak blog ni tunggu update dari ann..

tak sabar..rasa macam kite pulak nak beranak...akak lambat lagi..bulan 5 esok nun..insYaallah...
/
take care ann...dah tak lama tu...minta doa banYak2 tau...