Pages

Friday, October 14, 2011

Roti Goyang!


DSC00732 Pernah dengar tak Roti Goyang..!
yang pernah tu alhamdulillah..
yang tak taw tu.. meh acik kaborkan.. hihi..

Roti Goyang ni tercipta secara suka2.muahahha...
Roti  Bakar di atasnya di selaputi dengan telur Setengah masak..
then tabur lar lada sulah atau kicap di atas nya...
dan napa namanya Roti Goyang kan? sebab telur separuh masak tu kan cam goyang2 sikit.. hahha

nice tak? ada yang suka makan telur separuh masak ni kan..
jadi kita apply dengan roti pulak...
owh.. kat Cafe mama aku ada menu ni...
dengan harga RM 2.50 per set..
so far. menu ni jadi Hot Menu waktu pagi n Petang..
Alhmdulillah.. ramai yang suka...

those yang nak cuba buat sendiri kat umah pun boleh,,
senang je kan....

eh terasa nak makan Roti Goyang lar..
jap g nk turun bawah.... mamam...
aummm!

3 comments:

AINI CHE DIN said...

kecuq ayaq liuq cek tgok...hehehe

kakchik@ella said...

Owh. OK. Mari makan sambil bergoyang then. Hihi.

rDnA said...

Roti goyang?pernh mkn tp xtau plak nma dia roti goyang..hihihi.mkn sambil bergoyang best gak