Pages

Thursday, February 16, 2012

iPad Fahim dan Bobo

Budak2 sekarang ni dah advance.. games & education semua indoor je... yang kita dulu2 mana dapat benda2 gini ni kan...

IMG-20120203-00015
 Fahim games & education dia banyak dalam ipad ni..
Kerja ibu duk download je lah benda2 yang dia suka...
kids song, talking nado ke.. tak pun flash card, abc,123,coloring..suka lar dia..
tapi kan.. setiap kali fahim nak main ipad tu..
IMG-20120203-00016 
Si bobo ni pun sama nak jugak main iPad fahim...
kalau fahim buka cerita hutos frens tu Bobo yang datang dulu nak tengok..
nampak benda gerak2 kat screen tu ingat dia punya kawan lar tuh..
Bobo dia kucing Fahim.. tapi Mummy dia (adeq aku) yg bela..

lantak lar korang nk berebut. huhu...

1 comment:

farah keifli said...

budak2 zaman sekarang kan?kita dulu nak main semua yg outdoor..patutlah kulit kelam..