Pages

Thursday, May 12, 2011

Cepat baik ye sayang…

Start hari sabtu tu fahim dah mula batuk2.. sekali petang tu dah selesema pulak.. hari sabtu tu aku kerja.. then tinggal kejap kat umah mama.. tengahari dah setel tengok anak plak tak sihat..

petang tu plak nak balik semenyih.. dalam keta dah start hacum..hacum.. aiseyyyy.. petanda mau fever ni… malam tu kasi ubat cair kahak. si kecik ni pi muntah segala balik.. takpe lar..muntah kahak which is good.. malam tu kul 4 pagi.. dia asek gelisah je.. sekali demam da.. satu malam lar abi n ibu tak tido.. hmm.. xpe2…

DSC00393

Dah start gelisah time ni.. merungut2 je time tido tu.. ye lar tak selesa kan…

DSC00392

sori sayang ibu kan paparazi.. anak ibu ni kan hot idaman gegurl diluar sana.. ahaks!! exclusive ni.. eceh..

esoknya demam lagi… kasi ubat demam yang sedia ada.. naseb ada bekalkan… then isnin pagi tengok suhu tak ok.. pagi tu bawk g klinik.. klinik plak sikitnya ramai orang.. haduih.. dah lar aku sorang2 pi bawak dak kecik ni.. abi plak ada urusan penting kena selesaikan hari tu jugak.. survive lar ibu..

nasib diam je dak kecik ni.. tapi tunggu dalam sejam gak lar baru masuk jumpa doc… ibu cuti lar isnin tu.. klinik ramai jugak yang demam.. ni kes cuaca lar tak menentu.. sejak2 ni kan panas holiau kata kau.. mandi banyak kali pun ko rasa peluh ko tu meleleh seperti ko lari 18km kan…’

inikan plak dak kecik.. senang lar kena… kat kawasan aku ni plak sedang jerebu.. kawasan kome aku idak tau.. terbantut nak ajak jalan2 kat luar.DSC00406

but until now suhu fahim on off je.. deda2 gitu.. kejap2 panas.. aku demah je sentiasa.. kasi suhu takmo panas sangat…

tapi bila anak sakit.. ibu turut rasa,, bila anak tu mengaduh sakit.. sedih betul..pandang dia je aku nangis.. haduui tak kuat lar ibu ni sayang… xpe ibu buat yang terbaik ye.. kita baikkan jugak demam ni..

Fahim kena ingat,, Allah yang bagi sakit.. Allah jugak yang sihatkan kita kembali.. kuat ye anak ibu..

3 comments:

su su said...

fahim...moga cepat sembuh yaaa

aNaYaNa said...

Alaa..kita pulak yang sedih..huhu..cepat baik Fahim..Fahim idaman Acik Yana..hahaha

pRincESs_N said...

Cpt sembuh fahim...skg cuaca x menentu..aunty N pn demam haa...