Pages

Friday, May 6, 2011

Selamat Hari Mama and Ibu Fahim

Salam Jumaat Semua.. Jumaat yan mulia ni nak buat entri pasal Mother's day lar..
Memandangkan 8hb Mei 2011 ni hari ibu... 
Plan nak celebrate to ada fikir..
nanti aku buat suprise party ke apa.. ahahaha..
Tak sangka plak tahun ni dah jadi IBU.. 
naseb lar ahim tu tak taw apa lagi..
tapi aku perasan dia pun ada lar jugak bagi aku hadiah..
bukan hadiah besau tu.. hadiah banyak perangai baru dia tunjuk..
hihih.. cumel.. takpe sayang bu terima hadiah tu...
 Along and Adeq love u always..

To Mama : Thanks being a superb mother in the world.. bersyukur sangat2 ada mama yang tak pernah kenal penat lelah menjaga kami adaik beradik.. also fahim.. hihih... semoga mama panjang umur dan murah rezeki.. aminn.. love you...
Fahim Said : Selamat Hari Ibu Fahim.. Tq lahirkan fahim and jaga fahim...

To Fahim : even belom taw apa2 pasal hari ibu ni.. 
yang penting nanti dah besar.. Hargailah Ibu ni ye sayang..
Jadi anak yang soleh... boleh jaga ibu dan abi kelak..
love you sayang
To Nenda : Fahim said : Happy Nenda days.. eh maksud fahim Selamat hari mama...
and not forget to my mother in law... Selamat Hari Ummi.. Semoga panjang umur.. thank you sebab melayan kerenah menantu mu ini.. hihih..
And to all Mothers out there. Happy Mother's day.. 
sesungguhnya menjadi seorang ibu adalah yang terbaik buat kita semua..
peace yaaww.!!

1 comment:

asna cute said...

selamat hari ibu mommy Fahim! =)