Pages

Thursday, May 5, 2011

She’s is Fahim Aunty

010520114801
Congratulation Maklang.. sebab deliver baby girl.. akhirnya.. after 2 hero’s keluar lar gegurl yawww..!!
 Nur Farisha Zulaikha Binti Fazal Noor
01 Mei 2011
3.07kg
Hospital Putrajaya.
12.29 pm.. 
Ni adalah adik kepada Faris n fahmi.. kalau uols ikut blog ni mesti korang taw kan… so… ni no.3…
ehem..!! tau tak baby laikha ni makcik kepada Fahim?? yes.. itu lar yang berlaku.. sames goes to Darweena.. pun aunty fahim.. kira fahim ni ada aunty n uncle yang kecik2 lar.. hahha..
ate nak buat camne.. kalau dah mak depa ni.. beza umur tu tak jauh.. hahhaa… cuma beza umor mak depan ngn mama aku je jauh… pasal jarak jauh sangat.. tanyalah nenek aku.. terbabas kot.. hahahahhahahahha…
dah2… hihi.. skang baby laikha ada kat umah mama.. biasalah jaga dalam pantang… skang umah huru hara dek dak kecik tuh.. termasuk fahim.. nasib baik tak pandai berjalan lagi.. kalau tak dah terbalik umah tu kot.. hahahhaa…
nampak gayanya.. profile name aku kat facebook tu Farisha Zulaikha kena tukar lar… ate dah ada orang nya… asalnya nama tu untuk anak perempuan akan datang.. cececc.. takpe lar.. dah makcik aku berknan.. hamik lar.. aku dah ada nama lain.. hihihih….

2 comments:

aNaYaNa said...

Welcome to the world nur farisha zulaikha..:)

zaidani said...

InsyaAllah anak ke 3 saya nnt 2012 (confident jerkn)nak letak Noor Farisha Zahra....

Kita samalah...keluarga FZ...(cakap ngn mama farisha zulaikha yer)