Pages

Wednesday, May 4, 2011

Hari untuk shopping..

  Oleh kerana cuti 3 hari kan. so harus lah buat terapi minda…iaitu shopping time.. heeehe..

kuar rumah dalam kul 11 lebih camtu.. la tak kemana pun.. jusco je.. hahahha

DSC00345

We are ready to jalan2.. dak tecik ni kan. dari rumah sampai lar ke jusco.. tak mo duk diam.. meragam plak.. elok sampai je jusco.. masuk dalm stroller.. aikk!!! diam je.. kemain suka adalah.. fahim.. fahimm.. kadang2 ibu tak faham kamu nak apa.. tapi bab jalan no. 1.. sebab dalam perut ibu dah bwak jalan eh..? huhu

DSC00348

kebetulan jusco ada buat sales J-card.. apa lagi.. sebat je lar kan. shopping itu ini.. hamik. sampai anak aku pun letih..tertido.. hahaha.. good..

DSC00351

Later lunch kat Kfc.. dah time makan.. tak memandang orang lansung.. hahahhaa…

 

DSC00352

fahim tak boleh mam.. mam tangan sudah.. hahhaa… kejam taw ibu ni..

DSC00349   ni Set ibu.. komen.. so so je lar.. gravy tu pun.. kuah kat mashed potato tu je.. hekeleh… dalam pada tu.. licin…

setel shopping..kita pulang.. hihi..

3 comments:

aNaYaNa said...

kenapa haaa ini budak kecik makin hari makin comellll??alahai fahimm..geruummm jer tgk..hehe

Ann GreenStrawberry said...

anayana : hihih sebab dia kuat membebel tu pasal dia makin cute.. hahaha senam mulut

farah keifli said...

ann,gambar atas tuh fahim sebijik macam muka abi dia..cute..