Pages

Thursday, May 19, 2011

Family day 2011,Linggi-Dinner

Malam acara yang ditunggu.. penyampaian hadiah dan sebagainya. Makanan macam biasa.. BBQ ayam dan Ikan.. perghh!! terbaekkk.

IMG_9057

Perempuan yang tak kurus2.. hhaha.. ada aku kesah!! kuikuikui. sibuk duk bagi lucky draw..

malam tu ada pertandingan karaoke jugak. acara music chair dan sebagainya.

IMG_9131

yang best ada sambutan hari ibu dan hari bapa.. duk nyanyi lagu oh ibu dan kasih ayah dan ibu. kemain drama k.. semua dok cari mak ayah masing2. peluk2.. hargai dorang.. sedih lar scene tu.. yelar.. ada yang xde mak n ayah lagi kan.

Ibu ibu memotong kek

Bapa2 pulak potong kekIMG_9113

this the cake.. made by kaksu.. nati aku bagi link blog dia kalau nak tempah kek ke.. sedap k..

IMG_9151

2 beradik ni memang drama.. peluk papa.. we love u.. eh mana angah..? dia sibuk dok pegang mic nak karaoke.. hampeh!

IMG_9050

 

ber BBQ..

sesi pilih lagu karaoke..

kesimpulannya.. malam tu happening giler.. selesai semua dalam kul 12.30am gitu..yang lepak2 kat luar lagi sampai kul 2 pun hado..

esok sambung games lagi..wah.. sonok taw..

to be continue.

2 comments:

Little Craft Shop said...

tq...tolong promotekan kek kaksu... nanti kaksu hadiahkan kek sebiji....hahahahah

asna cute said...

terharu sgt tgk pic akak peluk ayah akak. sbb masa mula2 kawin dulu asna selalu singgah rumah mak abah. pastu nak balik msti peluk abah kuat2 =')