Pages

Friday, March 9, 2012

Drawing Time.. testing je

Tu hari ciare ada buat drawing class untuk yayen kannn.. ate ai nak cuba jugak .. mg dah ada crayon dengan drawing block kat umah ni.. hihi

IMG-20120229-00086

Jadinya begini lar…dia nak belajar tuh.. tapikan.. dia lebih minat nak masuk crayon tu dalam mulut.. ewahh.. cantik sikit nak oii.. ibu bagi makin nasi sedap2 carayon nak di bedal apa kes…  IMG-20120229-00089

dia banyak conteng2 je lar.. semua color nak guna.. time ni dia tak nak tido..nangs suh tido xnak.. amik ibu kasi ko wat drawing jam 12 malam… sabor je lah..

Note : Auto published lagikkkk

1 comment:

rafiq said...

rajinnye ank ibu ni.. 12mlm buat design lagi..hehe