Pages

Friday, May 7, 2010

Lepas geram berswimming..

Esok tu ahadnye plak… pagi2.. Mr.Shyir n faris dah bangun.. semangat nak berswimming.. sekali turun tak bukak lagi.. kul 9 baru bukak… sarapan dulu.. pastu gedbushh terjun memasing..

DSC04800

Ready to swimming ini budak… semangat tu…. DSC04801

Si Faris ni tak hingin nak berenang kat kolam dak kecik.. terus terjun kolam orang besar… mentang2 ada pelampung… lagi pun dia pandai berenang.. gooooddd..!! since umur dia 5 bulan memang dia pandai berenang.. tu sebab kalau swimming je g kat kolam orang besar.. belagak wehhh,, wakakkaka.. yang rajin melayan.. Mr.Shyir lar….

masa faris tengah berenang sorang… dia nyelam dari jauh…. tangkap kaki faris,, menggelupur budak tu.. menjeritt je… wakkakkaa…

aku pun berendam sama.. mmg lama dah nak swimming.. good foorrrr.. huhuh.. ok2.. seyes lar..ada lar berendam dalam sejam gitu… pastu nak naik faris bagi alasan… FARSI BUSUK LAGI LAR… cis! aku angkat dia..campak balik dalam kolam tu… menggelupur ko… hahahahha.. seb baik Mr.Shyir ada sambut.. wkakakkakaa….. DSC04803 tengok lar.. skang ni mmg nakal.. yang kitorang ni.. rajin menyakat.. wkakakakakaa……

lama tak swim.. sakit2 badan aku.. takpe.. pasni.. every month g swimming.. hehehhee..

2 comments:

ciare (^_^)v said...

erm kite xpandai swimming le. padahal kmpung tepi laut..ape kes?? haha

Ann GreenStrawberry said...

ciare : best taw swimming.. lagi2 status kita yang sedangg ini.. heehe