Pages

Thursday, May 6, 2010

Perlu ke?

aik? pelik kan? apa yang pelik?

kepelikan yang melanda AGS ni lar kan…

ok whatever.. huhuhuhu…

camni lar.. perlukah  aku buat entri itu?

hmmm….. ada sesapa dah taw ke? wakkakaka..

taw apa plak..? ah.. nyampah ok AGS ni..

suka taw buat orang teka2…

jadi persoalan disini…
PERLU ATAU TIDAK?

nati ai pertimbangkan ok..hehe

4 comments:

SeMaLu SK said...

perlu ka adik ann wey...kongsila dgn yg lain yg ann bakal jd ibu :D
tahniah ann :D
doakan akak pula yer

ciare (^_^)v said...

story bila dah ready k :) tak perlu org lain tentukan. ann lebih berhak utk ceritakan atau tak dlm blog ^__^ if u wanna keep it privacy, blog is not the right place.haha.u know y lar kan ;p

tp kan ann, kat FB ramai da tau dah :D

Ann GreenStrawberry said...

ciare & semalu ; erk.. Malu tapi mahu..wkakakakaka... nati wat solat istikarah je lah.. miahhahaha

aDieyZa said...

dh tgk kat fb akk.. rasanya betul.. "rezeki" yg ditunggu selama ini.. syukur Alhamdulillah..