Pages

Sunday, May 30, 2010

Kenduri Cukur Jambul Damia

waddddduuhhh!! ni n3 basi giler ni.. bukan setakakat basi jer.. tahap berulat agaknya.. dari sehari2 nak upload pic ni.. sudahnya.. kedaung.. ok kenduri berlaku pada 15 mei hari tu.. amacam? lamatak aku perammm.. wkakakakkkaaa…

start ari jumaat dah busy2 kan.. aku pun halfday je lar.. hehhe,,, malam tu tido kampung je.. malas nak balik umah yang 10 minit je distance nye pun… esoknya majlis marhaban tu start around 10 am++ gitu.. aku cam biasa,, amik kerja senang.. memonitor si damia sajork.. hahahhaa…DSC04813 princess of the day.. muka agak tidak bersedia dengan camera… hahahah…

DSC04816

hari tersebit beliau sangt cumel.. behave je.. bagus… yang penting,, kutipan harus masyukkkk.. hahahhaha.. DSC04817bacaan berzanji dan marhaban dimulakan…. aku standby jaga damia.. while ibunya sibuk bersiap.. hehehe   DSC04822

Juga menjaga ini budak.. Fahmi yang dah bertatih nak berjalan… haishhh, comel…. mata totap bolaattt…… DSC04824

sama kah mata kami… yeah,..!! yang penting.. anak aku kuar sok… mata bulat2.. hahahhaa.. ate mak paknya mata bulat derrr….

Acara mencukur jambul start je.. aku surrender nak pegang damia.. adeehh.. ko taw budak ni semangat. jadi bagi jelar kat ibunya yang pegang.. nak suruh mak buyong ni… hak hadoo… tu pun aku ganti ibunya kejap je… g kutipan yang kat luar pulak… pegang kejap pun dah lenguh2 tangan aku ni… huhuh

DSC04826

Sudah lama tak tengok weouls kan,,, ?? hehhe.. laki aku.. camtu lar dia.. bila nak amik gambo mmg gini.. tak paham… dan aku. chubby disitu,,, jari ai bulat2 u.. hehehe DSC04827

Cubaan nak amik gambor lagi.. hamppeesss aku je yang posing lebih… dia seperti malu2 sudah.. haishhhh…. DSC04828 Nah. hambikk.. terbaeeekkk punya chubbyy.. naaalllllaaaaaaa punya.. ye…! sejak preggy aku adalah chubby… ko baru tengok muka je kan.. meh jumpa sekali… dah macam apa aku nengok rupa diri sendiri… tapi tetap cumel… waaahhhhhhhhhhhhhhhh!! larikkkkkkkkkkkkk…

hehe… sekian je n3 aku… tgu aku rajin nak update lagi.. hokekkk!!!

4 comments:

cik paro said...

chubby..
memg chubby..

Aby Umy said...

amboy, lawanye budak tu

Ann GreenStrawberry said...

cik paro : hehehehe...

aby umy: budak yang mana satu kah tu? hehe

[z@ck] said...

mana gambar full?
nak tgok perut..
hehehe