Pages

Thursday, May 6, 2010

wedding Takashi Ain

Sabtu lepas aku ada jemputan kawen besfren aku masa kat sek teknik dulu.. minah ni dah bertunang lama.. kawen nye baru,, wakakaka,,, jeles kah melihat kawan2 mu yang lain sudah kawen? wakkakaa.. yelar.. tiap kali nyebuk kat wall fb tu geng2 dah kawen,,, selalu no kena bahan.. last2 kawen jugak,, okay,, welcome the club ok.. ehhehe

DSC04787

bertolak dari umah kul 11.30 am.. gedebak gedebuk.. kul 12.00 non baru lar masuk highway,, wakakakkaa.. sampai sanun,, dalam kul1.20 pm gitu,, tu pun mengagau cari umah minah ni.. ate,, kat situ ada 2 wedding jugak.. huhu.. seb baik tak salah umah. peta umah laki n umah perempuan pun sama,, umah lain2 lorong jek, wakakaka.. hampes… kawen nagn jiran lain lorong je.. naseb badan.. jodoh… ok pe kan.. senang je.. hehe..

sampai je.. aku naek jumpa member aku ni.. salam2.. kasi hadiah.. terus turun makan. lapor mak nok.. ahaha.. sebelum orang ramai.. kasi aku isi perut.. gambar pengantin lupa nak amik.. sebab dia pun sibuk gak.. ok.. aku paham tu… sebab aku pun gitu dulu.. wkakakaka…DSC02310

aku cari gak2 member2 sek teknik ni aku.. tak ramai pun datang… tapi aku jadi wakil beberapa orang jadi lar kan.. hahaha.. baguskan dapat kawan cam aku nie… wakaka.. matik lar..puji diri sendiri.. ahhahha… ok2.. fine….

DSC04784

tgu nye tunggu.. kul. 2.30 pm sanding.. lambat sejam… hm… nak lagu mana,,, aku ok jer..cuaca mmg mencanak2 panasnya,, aku pun amek gambor minah ni… sipi2 je… tak larat acik nak g depan2 amik gambor…. DSC04786

ha kan? aku cakap… panas dok.. cuz dua2 muka tak semenggah.. hahahhaaa.. ngok ngek.. dua2 muka jugak nak kena lempang.. hahahaha.. tu bukti ok..Malaysia panasssssss… ehehhee..

aku pun tak sanggup nak tgu lama.. cuz ade acara lain plak nak kena attend,,, chow je.. ehhehehe DSC04790 bila masuk keta rasa.. sorrgggaa ko.. aircondddd,, hehehe… btw.. aku duk dalam keta lama2 tak boleh.. jadi untuk mengelakkan aku muntah,,, aku akan mengunyah sepanjang perjalanan.. wakakakkaka… gilak. tah apa peel da,,, ehehhee…

petang program ke PD.. family aku dah tunggu,, biasalah cuti2.. harus lah cuti jugek… hehhee..

p/s : haiippp!! berani kata saya gemokkkk ye,,,, bagi sebab cepat… hahaha

6 comments:

aDieyZa said...

my dear sister, ada good news ke? sbb dh muntah tu mcm lain jer..

teruja nak tau..

Ann GreenStrawberry said...

adieyza: erk? hmm.... cuba cari2 info kat mana2.. wakakkaka..

atty's said...

nak tau gak ..muntah2.napa...

lina said...

Tolong Teka jer boleh P******t Congratulation yes... i'm glad for u dear. Take care!

Ann GreenStrawberry said...

ktys : hmmm.. alar ktys ni.. nak cakap jugak ke..huhuh... nanti cari2 sket hint tu kay..hhehe

lina : erk?? yeke? hmmm....wah.. terharu nye.. eh? tetiba plak cakap diri sendiri terharu.. tettttttt...

nysa said...

yeeee...saya tahu sebab ape..!!!tettttt..nnt masa raya mesti lagi gemok an along??hehehe..jgn mara er