Pages

Wednesday, June 15, 2011

AGS Family Afamosa Vacation–Condo D’ Savoy

Salam semua.. lama pulak takde entri baru.. bukan takde citer menarik nak citer tapi busy yang hamat… sorry eh..

ok2.. nak citer AGS family punya vacation.. ingat tak ritu masa g matta fair ada beli bilik RM8 per nite kat Afamosa tu,,,? tup2 dah sampai masa nya.. then the vacation was on 12 jun till 14 june 2011. maka cuti lar 2 hari.. hihihi..

gerak dari rumah kul 3pm.. sebab check in 4.00pm… alr bukan jauh pun dari senawang ke simpang ampat tu kan.. man2 lor.. so around 4.00pm jugak kot.. sampai then terus check in..

aku amik condo d’savoy..best bilik nya.. IMG_0345

Condo ni 1 bilik.. 2 katil queen.. selesa lar untuk kami bertiga..

IMG_0346

This is living hall.. tu model saya..

IMG_0347

tu pantry kitchen.. dining.. kitchen tak leh masak…

IMG_0348

Sudut meja solek.. suka cermin dia.. besar melampau.. syiok kalu mekap kat sini..

IMG_0349

The toilet..

IMG_0350

2 queen size bed.. fuhh !! terbaekk….

IMG_0352

pantry luar..

so far berbaloi dengan pakej yang aku beli ni..total for 3days 2nites termasuk 2 malam di condo d’savoy + 2 tiket cowboy town + 2 ticket animal safari = RM 144.00 only.. believe it ha..????

ok.. nak taw detail pasal ni… nati aku review kemudian berapa semua tu.. sampai total tak sampai rm 150…

rehat2 dulu sebelum ke cowboy town show..jadi bermula lar percutian kami di Afamosa resort.. xtvt malam menjelma selepas ini… ewahh!!

6 comments:

asna cute said...

huwwwwooooo! biar benor kak! seronok ar bercuti nieee!

lina said...

salam ann
murah....best juga baru plan nak pi bawa anak2 emmmm mesti dh mahal kan

farah keifli said...

biar betul ann?
kalau murah gini, tiap minggu pun blh pergi.. ;)

farah keifli said...

biar betul ann?
kalau murah gini, tiap minggu pun blh pergi.. ;)

pRincESs_N said...

muwah!!! yunk...cpt gtau details package tu..

Ann GreenStrawberry said...

asna : ye.. memang benor asna

lina : kena g matta fair baru murah

farah : hihi.. hari2 boring le

N : hihi.. dah bagi pun detailnya.. jom g matta fair bulan ogos ni..