Pages

Wednesday, June 15, 2011

AGS Family Afamosa Vacation–Cowboy Town

at the first nite we ouls kat Afamosa… we ouls pilih ke cowboy town first.. sebabnya malam isnin.. harii ahad masa ni.. still ramai orang lagi.. so happening lar sikit kan… lagi pun ramai singaporean sebab sana school holiday…IMG_0355

for this cowboy town tiket.. purchase at matta fair.. only rm20 per person.. so weouls 2 pax.. rm 40 lar..

weousl masuk pun dalam kul 8.15pm camtu.. sebab show akan start kul 8.30pm… jadi tak lama lar nak tunggu kat dalam ni…

IMG_0388

Duduk kat area carnival street ni.. first show was red indian fire show.. quite interesting jugak… power lar abg api ni.. muahahha.

IMG_0419

duk pusing2 api tu.. duk masuk api dalam mulut lar.. hamboiihh.. seriaw acik…

IMG_0432

sementara nak tunggu next show.. fahim nangis2 jugak sebabnya speaker agak kat kat situ.. so music adelah super duper bingit.. terperanjat lar budak kecik ni… haduiihh.. perpeluh acik.. tu yang berkilat2 muka.. last2 kasikan susu… tido terus..rite after show abis.. dia pun bangun sudah,,, haiiyaa..

IMG_0447

ni lar show 2nd.. kira multi show lar.. macam2 ada…

IMG_0481

agak unik jugak lar persembahan diorang ni.. tak boring.. puas hati jugak…

IMG_0507

at the end of the show ada persembahan firework ni plak.. syiok!! macam2 color.. fahim masa ni bangun tengok tak berkeip2 matanya… aik!! tak takut pulak.. maybe nangis tadi nak susu n tido.. hahah

IMG_0517

Jalan2 lagi kat dalam cowboy town ni.. guess what aku jumpa saper…??? alar si badan besar2 sikit kumpulan BALAS tu.. yang duk cakap hey… toommmmmm.. yup! dia ngn member dia with gf.. hamboiii bercuti dengan gf kah???  kang ada yang aku hantar pic kat kak nam kang… muahhaha..mr.Shyir lar jumpa salam dengan beliau… kuikuikui,,,

IMG_0532

this the entrance… habis sudah cowboy town show.. time to dinner plak.. abis dalam 10.30 camtu.. so weouls chow cari makan kat luar.. sebab kat dalam ni makannya.. mencekik sungguh harganya,,, nasi ayam rm12 apa kejadahnya…taw lar singaporean arabic ramai,,, hamboii buat duit sungguh  naaaa…

so sambung esoknya kita ke Animal safari pulak..

4 comments:

farah keifli said...

bestnya bercoti-coti..
fahim dah besar kan..
rasanya baru je tgk dia baby2..

ann,bila nak ajar mekap2 lagi?

pRincESs_N said...

teringin nk g cowboy town ni...

lina said...

salam ann - comel nya kamu berdua...suka tengok...

Ann GreenStrawberry said...

farah : hihi kan.. cepat je masa.. huh. mekap? aiyaaaa.. nati senang kasi tutor

N : meh g..

Lina : maceh lina