Pages

Tuesday, June 7, 2011

Fahim 1st Swimming

Hari sabtu lepas,mmg plan ngn Mr.Shyir nak g lepak swim kat apartment family kat PD.. aku siap2 masak dulu.. sebab gerak pun dah 1 lebih. malas nak masak kat apartment. so sampai dalam kul 2 lebih gitu.. chill kejap..
IMG_9944
fahim memang aku letak dia dalam car seat kat belakang ditemani mummy dia (adeQ) dia pun tak kisah dah duk dalam car sear.. diam je.. bg mainan lar..
IMG_9946
Nak kata jarak senawang ke pd tak jauh lar sangat 40 minit lar paling cepat 1/2 jam gitu.. tapi disebabkan cuti sekolah dari round board tu dah jem nak tuju ke teluk kemang tu.. fahim sampai tertidur..sian lentok2 dia..
Sampai sana chill dulu.. usha cuaca bagai.. line clear baru kasik turun..hihih
IMG_9953
mula2 kasi turun dia dipegang oleh abi. nampaknya tak takut or gigil2 tu kan.. muka selamber je taw dak kecik ni.
IMG_9962
Letak dalam pelampung pulak.. wah! siap posing ko.. langsung tak menunjukkan respon takut ke hapa..tau je hala camera terus pandang..
IMG_9967
dan hasilnya.. dia berkayuh sendiri ok.. tanpa dipegang oleh sapa2.. aku n mr.shyir perhatikan je.. tengok kaki dia tu. ya allah. mmg tak sangka dia tak takut air lansung.. makin suka adalah.. siap tolak sana sini.. kemain menggelak.
IMG_9969
pantang di panggil.. Fahimmmmmmmmm!!! terus menyingai macam tu. suka sangat dapat main air.. air kolam tu tak lar sejuk sangat ke apa.. disebabkan air tu berjemur matahari kan.. agak suam camtu lar.

Masa aku mengandung memang selalu jugak g swimming.. sampai 37week pun still swimming lagi.. bersenam didalam air..hhih tu sebab fahim pun suka main air kot.. hihi
IMG_9974
ibu n abi plak main tolak2 fahim..
IMG_9976
tengok tu.. muka dia selamber je.. padahal kaki n jari dah kecut2 tu.. dia tak gigil ke hapa. dalam setengah jam jugak duk mandi.. aku bawak naik terus..sian kat dia.. walau pun dia tak gigil ke apa..
IMG_9984
terus balut dia.pakai pampers siap2 kang tak pasal ke shi2...tu pun ada hati pandang kolam tu lagi.
IMG_9989
and this is my fav pic. cute sangat2..arghhh geram taw..!!!!
balik dari PD singgah umah member aku yang baru bersalin tu hari. ni citer lain lar.. ye. chow!

4 comments:

aNaYaNa said...

haha Fahim cute lah..mandi kolam sorang2 jer..sumer gamba muka ceria meria jer..bagusla Fahim ni..comel!

shiela said...

comelnye baby kamu..hehe

asna cute said...

comelllllllll betul! kaki dia kayuh2 sendiri kak? xpadan dgn kecik dh reti main kayuh2 dlm air gitu. waaa comel! comel!

BlacKroSes said...

your faheem cute sgttttttt =) i sukeeeeeee