Pages

Tuesday, June 21, 2011

Jom bercuti di Pulau Redang

Salam.. dah ada plan nak bercuti kat redang tak? kalau ada meh tengok pakej yang AGS tawarkan kepada uolls.. tapi dengan syarat uolls kena pergi dalam bulan SEPT till OCT sahaja.. mean after raya lar kan.. duit rayakan tengah banyak.. hihih...

eh tapi betul taw.. bulan ni je yang murah pakejnya dari bulan2 yang lain.. just for my readers sahaja. tengok dulu ok...

INI PROMOSI..!!!

Click picture untuk lebih jelas
Click picture untuk lebih jelas

 
NOTES :
  • Check in time 12.00noon, check out time 9.30am.
  • Starndard room with attached bathroom, toilet & aircond.
  • Child fare (4 – 11 years old) 60% from the adult fare.


ITINERARY

DAY 1
                                                               Check In
                                                               Refreshment and briefing
12.30pm – 2.00pm                          Lunch
3.00pm                                                Snorkeling
After Snorkeling                                Tea Time
7.00pm – 8.30pm                             Dinner
Night                                                     Free at leisure


DAY 2
8.00am-9.30am                                Breakfast
10.00am                                              Snorkeling
12.30pm – 2.00pm                          Lunch
3.00pm                                                Snorkeling
After Snorkeling                                Tea Time
7.00pm – 8.30pm                             Dinner
Night                                                     Free at leisure

LAST DAY
8.00am-9.30am                                Breakfast
9.00am                                                Check out from room
To BE Advised                                    Boarding to mainland

Notes :
  • 1.       For 4 Day 3 nights package , Day 2 itinerary is repeated for Day 3
  • 2.       Please be punctual for snorkeling trip and boat transfer to mainland during check out
  •                   Late comers will not be entertained and are responsible for their own arrangement
  •                   Any Missed snorkeling trip will not replaced
  • 3.       Any request for late check out departure is subject to prior arrangement and room availability
  • 4.       Please report and be the reception not less than ½ hour before boat departure.


    Kalau ada yang berminat, boleh buat booking 1 bulan sebelum tarikh pilihan anda.
    Check in date dari 4 Sept till 13 Oct 2011. This time murah dari bulan2 yang lain.
    Harga kat atas tu berdasarkan seorang ye..
    contoh uols ada 4 orang, nak share bilik, harga per person kena bayar RM295.
    Bukannya RM295 dibahagikan 4 orang. erk? faham kan..
    ada apa2 lagi email at ainrozilah@live.com..

    thanks

    3 comments:

    asna cute said...

    arghh kak ann! asna mcm nak. nti bicg dgn hubby asna dulu ya =)

    noyu aida said...

    pulauredang or pulau tioman?

    Ann GreenStrawberry said...

    asna : hihih ok darl.

    noyu : Pulau redang dear.. info ann dah betulkan... tersilap copy.. hihi