Pages

Thursday, June 30, 2011

Gi Ikea ada sebab ok!

Hari Rabu.. N.sembilan cuti.. sempena israk mikraj.. jadi ke IKEA lar kami.. Ladies day out je pun.. Aku, Mama, Adeq n Maklang.. berserta anak2.. hihih..

Kuar umah dalam kul 12.00 tengahari tu,.. gedebak gedebuk singah sana sini. kul 2.30 baru terpacak depan ikea.

DSC04988

kasi jalan dulu kat showroom.. amik idea n inspire.. insyaAllah.. Mama n aku akan bukak Cafe n Boutique.. ni lar nak cari barang sikit kat ikea.. pinggan an glasses semua.. bawak keta.. kasi beringat je lar shopping tu. next coming bawak lori.

btw.. fahim suka now amik gambar depan cermin.. menyingai je dia.. si adeq plak kemain tinggii..

DSC04992

dah jalan kat showroom.. pi mamam plak.. makan meetball le apa lagi.. dah kata halal.. aku pun sebat je lar.. fahim dah boleh duduk dalam baby chair tu.. hihih

DSC04993

atlast si fahim tertido dalam carrier mula2 menghadap kedepan kan.. aku nengok asal la budak ni tersengguk2. sekali tido da.. tukar position mengahdap aku plak..

DSC04996

rest jap.. mak oii..penak tau carry fahim ni. ekceli nak tunjuk kusi ni kat papa.. sebab dia tak ikut.. so nak purpose ni kasi beli letak kat living hall yang baru nanti.. hahahhaa.

DSC04997

sekali tengok Fahmi jugak tido. hahahhaa.. selamber je dia letak kepala kat pemegang tuh. letih sangat kot. orang lalu duk tengok dia.. kemain gelak.. hihih.lantak lar dik. ni cuzen aku lar.. twist sikit nama.. fahim jadinya. kadang2 tu aku nak panggil fahmi.. keluar nama faris , fahmi.. hai..

kuar ikea dalam 5.30 gitu.. almaklum.. sudah jem. sampai umah kul 8.00mlm. elok lar tu.hahah.

memang mama n aku nak buka cafe n boutique.. cafe tu mama punya.. boutique tu aku punya. apa yang kami jual.. tunggu lar ye.. dah launch nanti.. aku bagitau ler.. semua dalam prosess renovation.. hhihihh..

2 comments:

Ciare Baha said...

wuah buleh la bersopim sambil minum2 nanti :D patot la ibu fahim ni busy sgt..rupanya nak bukak butik tu. kelasss noks :D nanti masa launching pggil la i ek hehe. *xmalu sgguh jemput diri sendiri :P*

farah keifli said...

xjual online gak ke?