Pages

Friday, July 15, 2011

time to making pizza n wantan AGS home made



hmm.. tetiba craving nak makan pizza n wantan...
pizza tu aku yang nak makan.. plus lama dah tak buat..
Wantan mama yang nak.. 
this is my home made pizza..
ada yang dah try ke? wahhh perasan taw..
sapa yang nak try bleh klik resipi PIZZA AGS ni..
This is my wantan home made...
family aku mmg suka dengan wantan ni..
lagi2 menu buka puasa.. makan panas2 mmg wallahhh!!

mybe hari ni or esok aku buat 2 menu ni..
hihih.. tapi tu lar cakap ngn mr.shyir nak buat pizza tunggu dia balik dari terengganu dulu.
ate outstation.. haahaha...
eh bagus jugak.. balik kena bawak kepok lekor, kepok kering n roti paung.. huhu..
yeahhh!!!!

eh... ada yang perut berbunyi eh? ngidam ke?
sorry2 ye..

2 comments:

atty's said...

bila ler nak rasa ann nya piza nie..terliur nie.

lina said...

salam annn - kamu yg org first mengajar cam mana nak buat wantan...wantan ajaran kamu mmg tetap no satu....alia dh request....terima kasih annn...jasa mu di kenang :)