Pages

Tuesday, April 6, 2010

Berhenti atau Teruskan?

Salam semua… ok nak bagi taw.. AGS not in a good mood.. tah apa kena tah.. ada lar sesuatu.. tapi takmo lar citer2 kat sini… biarlah blog ni jadi hepi2 sajork.. ermmm.. happy ke???? 2 3 menjak ni blog cam hareeeemmm… cam sepi dan tak seceria dulu…

Teringin jugak nak jadi cam dulu2.. n3 berkoyan2.. tapi skang ni… mood blogging adalah hancur… cam dah tak sanggup plak nak terus terjerumus dalam dunia internet ni.. adakah tekanan dari keadaan sekeliling mahu pun keadaan yang datang dari diri sendiri… tah lar… itu je mampu ku katakan…

hmm.. Esok genap 8 bulan perkahwinan AGS dan Mr.Shyir.. hmm.. xsangka 8 bulan dah… kalau bunting pelamin dulu… bulan depan dah nak bersalin agaknya.. tapi di sebabkan belum ada rezeki lagi… 8 bulan yang kami lalui ini.. bnyak pengalaman2 manis dan hit.. susah senang… dan sebagainya…. Mungkin 8 bulan ini.. Allah kata Rezeki anak tu belum lagi… jadi kami redha dan hanya rilex serta bersantai tanpa memikirkan hal2 orang lain sambil berdoa,berusaha dan tawakal sahaja….

tambah lagi 4 bulan…dah setahun pulekkk kan? wah.. sekejapan masa berlalu.. Semoga perkahwinan kami berpanjangan dan kekal abadi.. aminnn… hmmm..disebabkan dan 8 bulan kawen.. ingat nak berjimba lar dgn suami ai malam ni.. ehehhee… jimba makan2 lar.. hikhikhik…

back to the topic.. adakah aku mau meneruskan berblogging atau berhenti sajork?? hmm.. tgh memikirkan ni.. ataupun stop kejap…??? xpe biar aku pk sendiri…..

so now…

Pn. Ann GreenStrawberry rehat sekap dari berblogging… tunggu sehingga AGS rasa betul2 ada n3 berilmiaah dan mood blogging baru boleh ON balik ok….Doakan yang terbaek buat AGS dan Hubby.. aminn….

p/s : untuk yang selalu singgah…  terima kasih AGS ucapkan…. teruskan menyokong AGS (erk…!! macam menang award banyak sangat je kan..??? hehhe)

3 comments:

Miss Moon said...

lor apa plak annnnnnnnnn

nanti sunyi la hari hari kewwwwwwwwwwww ....ala puan ann ...napa sih ngan kamuks ...ada org kasik kamuk berkecik hati ka ....busuk punya org ..

ala jgn la stop ...akak suka la baca blog ann walau kadang entry simple je tapi akak tetap enjoy membaca nya

cik bunbun said...

alaohhhh. jgn stoppp. da lame jadik silent reader ni. huhuuuuu

atty's said...

kdg2 kty pun rasa mcm nak stop blogging..tp tak tau nak buat pe kalo dah stop

ann rehat dulu ye..nanti ade mood ..kembali lah ..takecare..