Pages

Wednesday, April 21, 2010

Terasa indah bila dapat berenang ditepian..

erkk??? what the helll tajuk kat atas tu.. hahaha…. ok last sunday.. mmg aku dah ade kat umah nenek aku… kebetulan after lunch tu.. aku cakap ngn cuzen2 aku ni jom g mandi gunung(mandi air terjun).. uishhhh terus semua cam teruja gila lar kan.. kuikuikuikui.. bila kak long mengajak harus semua cam boghukkkk..(beruk) terkinja2 nak gi sanun.. hahaha…

so bila camtu.. paksu aku pun join sama.. dia nak mancing kat situ sekali.. hehehe,,, g dalam kul 4 camtu.. alar.. aritu pun aku mnadi kat sini.. tapi tak feeling sangat ar masa tu air tak dalam sangat.. hehe….

sampai je.. budak2 ni mmg tak sabar nak terjun dah… aku ni seb baik control2.. sebab ada prnag lain kat situ.. kalau tak dah sama terjun dari atas junam kepala terus… hahaha…DSC02832aku bawak cuzenbawah2 aku jer.. yang sekolah tak abis lagi ni.. budak berdua mmg sakan… haishhhh!! DSC02833aku time dah jadi cam mak tiri dah… kejap2.. aku cakap.. jangan men kat tempat dalam.. kang lemas kan.. paksu aku dah selamat memancing dah.. huhuhuhDSC02835 

please dont say anything… yes! im lili bit fat already.. so what? ceceeccec.. padahal baj tengah basah tu… helloo.. i dah turun yer berat badan ai… hhihihihih……DSC02836Aritu tempat ni tak bape nak dalam lar… kira air tak laju cam tu.. skang ni.. nak ke tempat air terjun tu.. sikit punya dalam hokekk.. tak dapat aku nak ke sana de….. masuk gak dalam air kat tali melintang tue.. tapi kejap2 je lar.. main2 ngn dak2 ni… pastu duk tepi buat spa pasir…gosok2 kulit2 ai ni ha.. hahah..pastu budak2 ni tengok pun sama nak mengikut…. DSC02837 by the way.. adik aku ngn cuzen perempuan sorang lagi ade gak ikut.. yang tengah pegang baju hijau dalam air tu.. abg si damia… poyo konon nak tangkap ikan pakai baju.. cittt.. hampeh… duk dalam air wat aksi dugung n dolphin.. wkakakkaka.. sengal ko…

ade lar dekat 2 jam berenang ketepian… hhahhaha….. balik2 masing2 lapor.. kuikukuikui…

ok.. lepas hajat nak berenang2.. ehehhehe…

p/s: hmmmmmmmmmm… apa langkah seterusnya ni…???

5 comments:

asna cute said...

wahh syokknyaa! lama jgak nie xmerasa air gunung hehe

atty's said...

kat mana nie ann...cam besh je..

Ann GreenStrawberry said...

asna : hehehe.. meh join

ktys : kat Jalan Jelebu... tapi jauh lagi dari jelebu.. erk.. camne nak kata ek.. tapi ni tersorok sket lar.. cam orang kampung je taw.

Bai said...

hahaha..bebelan itu penting. terjerit2lah..hihihi

Ann GreenStrawberry said...

bai : ha tu lar.. tu sebab jadi mak tiri tuh... hehehe