Pages

Thursday, February 17, 2011

Officially Work

Salam Semua.. dan salam maulidur rasul.. Sejak2 ada anak ni.. nak buat entri adalah lembap giler.. asal nak taip je dah ek ek ek si fahim tu.. tapi xpe.. anak dan suami didahulukan..

Ekceli aku nk buat n3 pasal sambutan besday aween ritu.. tapi pic nye dalam laptop adeQ plak.. tgu lar kalau rajin aku buat.

Last week jugak aku dah dengan rasminya abis pantang.. alar bukan sebelum ni aku dah abis jugak ke? muahahahhaa.. so aku bebas mau makan apa.. tapi benda2 angin masih tak berani nak makan.. especially pucuk Ubi, cendawan,pucuk paku. Kalau boleh nak pantang 100 hari.. tu orang tua2 kata tak bagi lar

tapi aku dah belasah seafood. haritu cuba rasa sesudu kuah tomyam seafood. so ada gatal sikit. then aku hold. cuba makan ritu dah boleh dah.. huuhuhu..

Back to title, ye.. aku dah start kerja. kadang2 aku bawak fahim ke ofis. yelar.. mama nak jaga Aween lagi.. Aween plak kalau dia meragam.. tak jadi keja dibuatnya. tapi skang dah ok.. Dia pun dah pandai sayang fahim if suruh kiss. heheh..good!! nati boleh beradik dah.. hehe

Sepatutmya cuti kan 2 bulan.. tapi aku tak boleh lar.. otak tepu bila tak kuar umah… tu ayang masuk keja jugak.. duk umah apa boleh buat.. kerja kat opis pending jugak.. baik pi opis duk semak keja2.. pergh! nikmat betul..

Semangat untuk cari rezeki namanya..untuk keselesaan yang berganda.. hehee…

ok.. if aku rajin aku up lagi satu n3 k…

Daa

3 comments:

atty's said...

cepat2 hapdet new entry tau

pRincESs_N said...

wahh...rajinnyerrmasuk keje awl yunk...N nti mntk cuti 90ari..hehehe

Ann GreenStrawberry said...

ktys : hehehe// akan di update

N : kalau tak keja.. alamatnya menimbun lar keja ni ha