Pages

Tuesday, February 8, 2011

Visit Danial with his mummy

DSC05394

Sabtu memang plan nak jumpa ecah.. BFF masa sekolah teknik dulu.. not only BFF tapi satu kelas, duduk sebelah2 dalam kelas, n satu asrama lagi.. hehhe..

Bila dah kawen.. dah mengandung harus ada anak kan… tengah hari tu ke putrajaya lar. sebab nak visit baby danial.. ecah kawen beberapa bulan lepas aku.. then dia lahirkan danial awal sebulan dari aku..

beza fahim n danial sebulan je lar.. kebetulan azila pun nak visit danial.. apa lagi bergosip lar kami.. mr.shyir ada sekali… thanx abang..boleh join gosip bersama.. hahaha..

lama jugak lepak umah ecah.. 5.30 petang baru balik.. yelar..jumpa last masa wedding dia ritu.. skang masing2 dh ada anak.. seronok lar bergosip sembang.. ow azila pun kawan kelas aku jugak.. dia stil study..

ekceli ramai jugak kawan2 yang dah anak jugak.. myb one day nk gather insyaAllah..

gambar atas ni.. nampak cam aku lak yang takde anak.. muahahha…

1 comment:

atty's said...

memasing dah beranak pinak kan..nanti bila anak2 besar skit leh buat gathering