Pages

Thursday, March 3, 2011

Fahim Check up : 2 Bulan

Maaf semua.. skang ni entri agak lembap ye.. 1 post pun belum tentu.. ahaks!! sebab i bz lar nyah… tengah proses pindah rumah ni.. jadi agak kelam kabut sikit.. dengan weekend penuh kenduri kendara.. haduii.. xpe2.. cool ok..

so check up fahim Selasa lepas.. semuanya ok… kul 8 pagi dah ada kat KK.. Mood fahim pagi tu sangat2 baik.. siap gelak2 bagai…

Masa nak timbang.. bukak semua baju.. time nak bukak pampers.. sekali dia pancut da.. naseb cecepat aku tutup.. naseb juga tak kena nurse tu punya baju.. hahaha…..

letak atas timbang tu kemain suka… kukuikui.. bagus lar anak ibu ni.. time tunggu nak masuk bilik nurse.. pun ok jugak. nurse tanya lar macam2.. ada beberapa advise jugak.. owh ye! Nurse kata fahim tak yah pakai sarungtangan lagi.. nak bagi dia pandai menggenggam.. hehehe..

Masuk bilik cucuk pulak.. Fahim sangat bagus.. tak nangis ok cucuk..masa jarum tu masuk je dia nangis sikit.. kuar je jarum… ok sudah.. hehe..bagus lar.. nati ibu upah menan ye..

Di sebabkan juga nafas fahim berbunyi sikit.. so kena jumpa doctor.. hmm semua nya ok.. alhamdulillah..

so result nya:

Berat : 4.6kg (4.0kg)

Panjang : 61cm (57.5cm)

U. kepala : 37cm

U. Dada : 39cm

hmm.. kejap je dah 2 bulan.. tak rasa masa berlalu dengan pantas.. tup2 nati fahim ada adik plak nati.. muahahhaha.. eh lambat lagi ok.. jgn nak speku2.. kuikuikui

1 comment:

farah keifli said...

nakal betul fahim..
mentang2 dia 'bird'