Pages

Tuesday, March 22, 2011

Family unplanned bowling Tournaments

Semua ni plan mengejut.. tetiba je  malam sebelum majlis fahim tu.. duk kata jom men bowling malam lepas majli sfahim.. sekali buka citer sume.. ramai pulak yang nak join…hihi

lebih kurang 8 family yang baik.. and total of person ada dalam 50 macam tu.. termasuk kanak2..

Sebelum tu booked 6 lane.. booking 8.30pm.. tapi masing2 gerak dari rumah nenek kul 8.20pm.. apa ingat dekat depan umah ke.. perjalanan amik masa 20 minit.. tu dah campur traffic lights bagai, keta depan slow.. hahaha..

weouls tumpang keta maklang je.. malas nak bawak keta sendiri.. lagi pun hujan2 renyai begitu.. sampai family lain dah ada.. ok lar tuh…

IMG_6478

Aku combine family maklong.. sebabnya adik2 aku lambat sampai… xpe lagi pun lane campur2 tengok sape high score then rentap lagi satu games.

Fahim??? IMG_6483 Fahim aku angkut sekali.tapi mama tolong jagakan. sebab ibu dia nak lepas gian sbb dah 4 tahun tak main bowling.. hihi

IMG_6486

Tu dia…balingan pertama IMG_6494Happy saje.. owh this’s our team.    IMG_6516

Malam tu bowling penuh jugak lar

IMG_6514Damia izzati buat hal sendiri. xde hal.. sebuk2 kat lane sume orang.. ahhha IMG_6493 BIg family… adik beradik papa je 6 orang.. semua ada termasuk anak2 sekali.. hamik… 2 family lagi pun bawak anak2 jugak.. anak2 yang dah besar sume.. kecik2 ni.. adlah 6 7 orang gitu..

bayangkan lah riuh tak riuh family ni.. suka hati je nak jeri ke hpa .. kesah ke dgn team lain.. kuikuikui…

ok ni sebahagian je.. nati aku buat entri lain plak..

3 comments:

asna cute said...

meriah betull! hehe teringat masa asna kecik2 dulu time raya mmg meriah umah nenek. skrg dh besar2 jarang sgt dapat jumpe & lepak2 mcm kecik2 dlu. masing2 ada hal masing2. =)

aNaYaNa said...

bestnyer dapat kumpul ramai2 family..

Ann GreenStrawberry said...

asna : ha betul2.. masa kecik2 membesar sama je.. hihi..

anayana: yup2.. like!