Pages

Thursday, March 10, 2011

Takde Tenet Takde lah entri

Ni merujuk pada malam tadi..
Skang ni of coz ada tenet sbb aku kat opis.
malam tadi malam pertama tido umah baru.
Ye.. aku baru move out dari rumah parent ke rumah kontrakan..
ceh feeling sinetron plak.hehe..

So bila dah rumah baru tu.. serba serbi belum lengkap lagi.
Astro takde, internet takde.. sebab kawasan perumahan ni baru.
Tiang talipon pun xdo ok..
Kalau tak mmg aku dah siapkan schedule entri malam2..
pagi dah publishkan..

kena lar pelan2 dulu.
nak buat dalam draft siap2 pun tak sempat.
kisahnya aku nak sambung entri wedding tu..
dengan entri fahim yang banyak ceritanya.
also citer pasal rumah kami. ewaahh.. huhu..

ok. kasi aku setel kerja dulu.. nati baru sambung entri k..

2 comments:

Ciare Baha said...

letak la gamba umah baru. mesti best n cantek ni. wuaaaa nak jugak umah sendiri. hukhuk!

Ann GreenStrawberry said...

ciare : alar rumah sewa je dulu.. hheheh