Pages

Tuesday, March 29, 2011

Proses Pembotakan Fahim Mikael

Ni citer lepas majlis berendoi fahim hari tu.. baru nak tepek kat sini.. sabtu majlis, ahad kasi botak.. yang botakkan Omma Fahim aka MIL aku also SIL no 5.. 2 jam nak kerjakan kepala fahim ni..

DSC00192 Ni baru cukur depan.. masih steady.. tapi pusing2 jugak lar kepalanya..separuh jalan dah nangis nak susu… pastu senyap jap.. nangis balik.. rupanya

DSC00196 Nak tido.. kasi tiarap lena terus.. apa lagi.. laju2 dok kerjakan kepala dia.. eh cumelnya dia tido

DSC00197 Baru botak sebelah.. nice..! sebelah lagi.. kasi cepattt..

DSC00199 Setel sudah… time ni baru terjaga.. n terus mandi..

DSC00206 Amacam fahim botak.. ada cumel tak? wah penumbuk tu.. kemain dia..

DSC00210

Apa tengok2.. wa langsi taw… ada bran kah?

selesa betul bila tengok dia dah botak.. nampak lebar je muka dia.. ni dah tumbuh sikit rambutnya.. tapi cukur bantal plak.. hahahaha..

rambut yang dicukur harus lah ditimbang.. dan nilai nya ikut harga emas or perak tak silap aku.. then sedekah kan kpada fakir miskin… seeloknya buat masa hari ke tujuh selepas kelahiran.. tu sunnah nabi..

ok jumpa next entri..

1 comment:

♥ QaseH ♥ said...

len muka fahim,,,,nomey sgt dyer tdo can gitu,,,,,,gerammmm