Pages

Tuesday, April 14, 2009

terbaeekk wookk!!!


dah tentu korang taw tagline tu kan? yee....this tagline is belong to Aril Af7...aku taw ade yg tak suka aril ni..cakap dia poyo lar,xhormat gurls lar,and etc....but semua ada baik buruk nya...aku bukan nk pihak pada sapa2..tapi kita tgk pada talent sesorang tu kan..no matter lar attitude nye camner...janji perfom best...

bagi aku Aril ni mmg giler2 org nya..kat luar pun dia camni...jenis happening jer...maybe just becuz dia duk kat akedemi..so ada ketidakselesaan pada sesetengah org..terpulang pada org yg nilai..to me..all student Af7 semuanya mantooopp!! better than season yg lain lar kan...agree tak sume??? haa...pandai pun..maceehhh!!!...

sape tgk konsert ke-5 Af7 last saturday...its was a very fantastic concert i think..semua perform bagus2..cuma nasib tak nyebelah sidi..makanya dia terus terOUT...hmm..xpe lar..boleh lar dia jumpa wife dia kan....dah alang2 citer pasal concert ni..aku nk reveal sket lar k...:

Isma : lagu dah sedap..vokal agak kurang sket..maybe bcuz of hubby dia yg nyanyi..terus dia terkujat n nmpak dia control suara dia...tapi best lar jugak..romantik kan?

Akim : comel je dia ngn farah..best jugak

Qhaud : dorang tak blend sore sesama..heliza ade sket sumbang..tapi nmpk kesungguhan qhaud..i lykee..

Claudia : best jugak..dia pantai guna pentas..sore pun mantop cam jacklyn.

Hafiz : cocok bngat ngn mila..dorang wat lau tu cam dorang punya...

Aishah : comel jer dia perform...ala2 mnja gitu...tapi dia lagi okay dari gita tu..

Yazid : me dun lyke yazer cuz dia over k...yazid layan jer sore dia..

Aril : the best performance at that nite...dia ngn marsha cam wat video clip...cam real..penonton pun leh rase...sore pun husky2 sket...terbaeekk wookk!!

Sidi : Vokal dia tenggelam sket dek zahid..so..so...

overall sume perform terbaikk...best lar..pasanga duit pun mantop2 jugak..keep it up..!!! 
(Aku komen dari pandangan peribadi ku..so no hurt feeling here..harap ngerti dong...heehhe wink2!!!)




Aril bawak lagu nie mmg best amat...feeling jer dia ngn Marsha...pengkritik pun kata dia perform best..bagus lar....
lagi pun dis week dia dapat award best student... kira okay lar kan..
adik aku malam konsert siap vote bagai nak rak sbb terpikat dgn si Aril nie...
siap suh mintak baju Aril lover kat adik ipar aku..adik ipar(adik Mr.Shyir) aku ni plak presiden Aril Fc...
so ade sapa2 kat cni yg berminat nk join Aril Fc ni..sila klik sini..dan sini
sini pun ade jual tshirt & tiket konsert sekali...so..sape2 yg minat sila2 lar visit ke sana...
bukan nk pomot2 tapi buleh ar..hahhaha..dah tu adik ipar aku yg handle Fc nie..(ehem..!! Jay..bg kak Ain MP shirt n Aril Lover shirt..klu tak,xnak vote lagi..hahhha)

hopefully dis week..budak Af nie wat lagi mantttoooppp!!!! hehhehe...

p/s: jngan kutuk mengutuk jikalau tidak berkenan dgn apa yg kau lihat..bek diam kerna ada hikmah nya..wah...tragis jer note aku ni..huhuhu...Im Sorryy!!!..
lagi satu ni..kes aku tak tw nk update apa..thats y wat n3 nie..hiks!!!!

3 comments:

mrs.edy said...

ann..sepp!!suke aril..aritu nmpak die sgt chumell ngan marsha..feeling hbs wokk!!

neezareef said...

akak pn suke 'terbaaekk wok' punye performance mlm tu..selain tu akak suke performance claudia ngn vince, aishah ngn alif, hafiz pn best..akim pn ok gak

Ann GreenStrawberry said...

Mrs.Edy: yeahh! seepp jugak..huhuh...ye beliau mmg cumel.. mari vote dia wookkk!!!

neeza: kak.. mlm tu sume perform best...but Aril lagi best..best student lagi..huhuu....terbaekk wookk!!