Pages

Friday, April 17, 2009

On leave sebentar


Arini aku xkeje...makanya aku cuti...eehh?? ehh?? bukan cuti..cuti smbil kerja..buleh gitu..?? miiaahha...maksud aku nie...aku tak duk keja dlm opis.aku kena turun kl..ada kerja kat kl..smpai ke petang....ada lar beberapa perkara mustahak harus ku setelkan...klu takkk..mattiii aciikkk!! argghh!!

so..sabtu n ahad aku ada kursus kat melaka CTRE program...later onn aku citer ni k..sabor jer..

makanya aku tak lar on9....n update n3 baru...tapi jenoh lar.aku nk baca n3 korang plak..menanah mata aku dok baca nati..korang pun tak yah lar wat n3 weekend2 ni k..miaaahhhaha....sangat kijam taw..lalallalala....
kasi tepek muka aku dulu....supaya terubat rindu  korang...bluueekkk!!! sila muntah semua...oopp!! jgn muntah kat blog aku..syuhh..syuhh.!!!

dengan ini...kita jumpa on monday..huhu.....

take care sume..

mmwwaahh...

p/s: ini auto published..time korang baca aku dah kat kl da pun..huhuhu...bersma Mr.Shyir..mengcomplish kan kerja2 we olss...caiiyookk!!

2 comments:

atty's said...

selamat turun kl..hehehe..

neezareef said...

happy holiday