Pages

Wednesday, April 1, 2009

Photo shoot part IV

Ye...saya taw..hang pa sume dah busan ngn n3 photoshoot nie...tapi aku dulik hape..saje xnak bg blog berabukk..hehheehhe...

pas lepak2 kat JV tue...we ouls proceed ke colmar tropical plak..hmmm..mase kat JV tue..dah nak ujan rintik gitu..cepat2 ar we ouls larikks ke colmar kan...sudanya..smpai kat colmar panas Ya amponn!!! tapi takper..leh teruskan gedix lagi..hahhahaha....
Colmar Tropical....nice view from entrance
penat taw jadi model nie..kejap2..yang!! stop!!..yang..!! jap..pandang sini..aiseh....
ada sebalik kat pic nie..mase sblm pic ni dia snap leh couple cina nie...couple ni mtk ar tlg we ouls amikkan pic dorang...dah amik tue..we ouls suh ar dorang amik pic we ouls plak kan...hasilnya ni lar...xbape nak cun..padahal dorng nye camera pun stok not bad gak kan..siap ckp we ouls nye cam pro..tak pandai nak setting time amik pic...aparaaaa!!! ko ckp je lar yg ko nie tak reti..tapi wat2 reti..gaya..masyaAllah!!! hahaha..hasilnya hampeh..hihihihi...
mase ni aku amik pic Mr.Shyir ni..aku smpai bersila2 nak amik angle ni...seb baik okay...org duk tgk2 jer aku ni duk tunduk2,duduk2,tonggeng2..sbb nk amik angle baiiikkk punyyyeerrrr.... (Dy, dah boleh masuk dlm HERO remaja dah ni???...hehehhehe.....)
ni pic mase aku post mula2 ritu..beza water mark sajer...create by Mr.Shyir..tQ Dear...
ni aksi sesuka hati..bukan nyer nak rukuk tapi tak jadi..harap Maklum...!!!
Adeeehhh!!! dah peat ni yang oiiiii.....bila nk abihhhh..??
kat sini side from menara kat colmar tue...nampak lar nice view sket...
abaikan makcik kat belakang yg sedang menangis tu yer...??? aku xtaw napa dia sebegitu..adakah sedang lap peluh..ataw terharu nengok aku pose gitu..hahhahahahha....
again!!!! aisseeehhh.........

lar...jgn lar bosan....ade lagi n3 after ni...ke rabbit park plak..pastu abih ler...sabor yer.....

p/s: pic2 nie sume original yer....heheehhe

2 comments:

neezareef said...

syok nye jd model

Ann GreenStrawberry said...

model ta berbayar ni kak...santek pun..
suke je ni..