Pages

Tuesday, March 31, 2009

Photo Shoot part III

masih lagi kat area japannese village tue...kan aku kata byk sgt pic aku wat shooting ni..hmmm..korang jangan muntah plak nengok pic aku yg posing bukan men lagi tu ek?? dah nama photoshoot...harus lar gedix dan poyo...yelar..aku ni tak santek cam org len pun..korang sume santek2 n somel2...tapi i...sob..sob..sob..(ayat simpati..ngeh3x~~~) tapi aku bersyukur dgn anugerah Tuhan...hhehhe....

u olls layan je lar ek...smbil2 cuci mata...warghhh!!! hhehehe..cop!!! pic2 ni tiada pengEDITan..cuma tambah watermark sjork...sume ni original k....hanya gunakan teknik camera..Nikon D90..ecehhh...!! nk pomot plak..hahhahah.....

dah...dah...silent all!! mari menjamu mata...
botanical garden
Jappanese Village Bridge
Side River..
no caption
Di tepi takungan air jepun
no caption again....
celahan tiang...(ade plak ikan atas kepala kan?..hahah)
kepenatan setelah berposing...alalalala
kat belakang tu cam pondo jepun lar...kira leh santai2..minum petang..makan goreng pisang smbil tengok ikan Koi kat sungai....what??? goreng pisang...??? hahahha..org jepun pandai ke makan goreng pisang?? bukan minum teh jepun tu ker...(ngok ngek lar ko ni ann...)

yee,,,,yyeee...aku taw aku ni tak pandai posing..tapi jgn ler $@^@%@& aku kan...eceh..!!! guraw2 k..lallalaala....ini blog saya..saya suka untuk saiko begini...hehehe.....

move to next part...IV

2 comments:

ciare (^_^)v said...

cam best lah tmpt ni..nk pegi jgk lah..sejuk x?? ^_-

Ann GreenStrawberry said...

boley tahan lar...
sejuk tak lar sgt...tapi kat area japannese tu nyaman n peaceful sekali..wah!! gitu lar..