Pages

Sunday, March 1, 2009

Ladies Half Day with CenDol

xtxt minggu nie mmg cam best...walaupun ada rase cam tak best? ihihi..apa yg aku ngarut da...biasa lar..nama pon weekend...buleh ar bgn lambat kan..lambat x lambat sgt...kul 9 dah bangun..tapi sabtu nie terlambat plak...kul 10 pagi...tu pun blom tentu kuar bilik lagi..hhaha....

pastu mama ajak plak g sarapan plus makan tengah hari kat luar...cam bese,ari weekend mmg kami malas nk masak..lagi pun yg lelaki nya g kerja..so mama pun ajak ladies2 kat umah kuar..
g mam kat Food Giant senawang ni je..bese ar fav menu..yee mee sizziling..aku malas nk amik pic..sbb aku malas k..pas chill kat situ..next pit stop kat CENDOL KARIM...dah lar panas giler kan...masing2 mencari sesuatu yg akak best tuk basah tekak...jadi singgah ler kat cendol karim nie..cendoi dai hang taw best sungguh na...cek habq sket kat hang..klu hang minum cendoi nie..mest hang nak lgi..cendoi pulut dia..perhhh!!! lazat... 

Actly,kitorang dah bese minum cendol nie..ade sekali tu siap amik cendol nie bukan stall kat umah mase kenduri aritu...hahhah..cendol klu mkan kat tempat dia rm1.40 semangkuk..klu take away rm1.60...

So nie lar KHARIM CENDOL...CHENDOL LEMAK MANIS...location kat kg.Sentosa Paroi...anyone knows this location.? hhuhuh....
From side miror..Cendol karim..tepi jalan jalan je nie...dah boley nampak...
aku dah tak nyempat2..dah tinggal suku tuh...sedap gilewww....yum.yum!!! oppss!! muka daku agak hudus ketika menikmati nie..jgn byk citer k...suka aku ar kan..

ni cara2 nak menggoncang cendol tue...hahhaha...

okay...3rd pit stop kami kat Paroi Jaya..nak g carik lauk.tapi xde yg menarik..last2 g beli kepek peda n roti arab utk kudap2..hahaha....pastu terus balik umah...untuk nikmati cendol lagi..lallallaa...

p/s: tetiba aku rase cam nak cendol tu lagi...pak karim!! cendol lagi satu...huhuh..

8 comments:

This is Mine said...

ades~~

nk cendol pulut satu!!!!!

huhu~


*ps: kt putrajaya nie nk cari cendol ktne???

Ann GreenStrawberry said...

muleh2...
meh minum cendol kat sini..
tapi kat putrajaya xtaw plak kat ner ader..
apa kat kita jadi frenchise KARIM CHENDOL ni nk?
hahhahha

KhaLifah feDi said...

cm sdp aje kf tgk cendol tue..

brp hinggit cik ann?

Ann GreenStrawberry said...

dlm bekas tu rm.1.60
sedap oooo...

This is Mine said...

jom!!

farah tggu cik ann dtg sinieh...

muehehehehehhe~

=)

Ann GreenStrawberry said...

adoooii...bila lar ann nk dtg..
hahahha...

wana said...

eii.. cayer x suka cendol. santan la sis.. eii.. nanakkk...

kalo abc.. i layannn....

Ann GreenStrawberry said...

wana: rugi tak suka..kena suka..besh ooo