Pages

Tuesday, March 10, 2009

carik baju pengantin

ooppppsss!! jgn terpedaya ngn tajuk n3 aku tu k...actly nk pi cari baju pengantik maksu aku...dia yg dah kawin..bukan daku..aku hanya menjadi pengkritik n komen serta cdagan2 yg hebat sajerk..hahhaha...around 11 lebih hari sabtu tue...aku g temankan lar maksu ku berserta tunang nyer dan beberapa kunco2 yg turut ikut g lar ke butik Sam Collection kat T.I tue..

baju kat sini nice2 gak...masuk jer terus nmpak byk nau baju yg aku berkenan plak kan..caaiiii!!! Bukan aku yer yg nak kawen...aku nyer lagi 6bln dari skang...aminnnn...!!! Actly temanya nyer nak cari color purple sudahnya jadi hijau lumut..pakai songket plak....cadang nk pakai lace terus tukor songket...apa2 pun cantik gak...seb baik aku yg jumpa baju songket hijau tue..sbb agak trserok sket baju tue..aku tunjuk kat maksu terus dia kata pilih yg tue..hmm...apa2 lar labu...hehehhe...

Pakej2 kat sini xde lar mahal skt..amat lar berpatutan...amek pakej 2x mekap, 1x sanding,sepasang persalinan n pelamin.. hanya rm850 sahaja..murah kan..tgk profile2 mekap sebelum nie..hasilnya amat lar cantek...jadi..makcik ku sebat sajork....napa murah? napa xamik utk 2 belah ? senang kan...meh sini cek jawap hang nye soklan yer...maksu aku org perak..tunang dia org n9..xkan nk g amik pakej sekali utk yg n9 punyer kan....lain2 soklan jgn tnye aku..tu urusan dorang dan aku malas nak ckp banyak...hohoohh....
pasangan bakal pengantin..yg pkai bju hijau tuh....

date maksu aku kawen 22 Mei & 23 Mei 2009..yg belah laki bln 6..one month after...haaa.....soklan lagi kan...napa jarak jauh kan...dah family belah laki nk cmtu..app laie ko nak ckp..duk ontok2 yo lah,...ada paham????....yg penting selesai ijab kabul...sonang citor....

ni antara koleksi2 yg ada kat Sam Collection...ni cawangn lama..cawangan baru kat taman melur..besar gak kedai nya..tapi aritu tutup plak kan...koleksi kat sana lagi byk cantek2...
aku suh maksu amik color merah putih tue..tapi....hnya aku je yg taw nape k...
cantek2 kan..geram dow..rase nak kawen cepat je rasenye....hmmmxpe2..sabor nye cik Ann...
yg purple nie..antara fav aku...lawo gilosss!! i suke k...meriah n glammoouusee!!! wakakak..pasti cun lagi hensem bila memakai nyer...hehehe..

after all, we ouls g ke pasar..duk cari brg uk msk mlm ni plak..wat bbQ...perghhh...jeng..jeng..jeng.. plus carik tikar getah sekalik...adeh...aku xkuar keta sgt..just wait in the car..kena jaga si Aish!!! sbb klu tgl dlm keto..dia akan bantai menangis keran takut akan Bakal paksu kami....hahahhaa...pastu terus balik umah nenek..smbong wat kijo balik...

p/s: weh..adakah aku kena survey baju2 pengantin dari skang...xlama dah nie..hmm...

5 comments:

mrs.edy said...

nice ler bj pgntn tu..rs cm xsabo nk pkai lak..aauww..terlebey sdh..

Ann GreenStrawberry said...

amboi...!! meh lar join the club tak sabor nk kawen..hahahah

umiZue said...

wujud ke club tak sabar nak kawen tu ann?? klu ade, nk join jgk.... hehe

Ann GreenStrawberry said...

klu nk boley di wujudkan kot...? hahahha

haruhi suzumiya said...

ermmm...cntiknye baju...
nak g jugak...kat ne ek kdai 2??