Pages

Monday, November 8, 2010

Time is running so fast

image

Cepatnya masa berlalu… tolak tambah.. kurang 30 hari lagi nak menanti si kecik ni keluar… tak sabar rasanya… tapi dalam pada tu macam2 perasaan ada rasa skang ni…

cuba untuk tenang je.. lalui dengan tenang… hhehheh.. semua dah standby.. Alhamdulillah.. harap2 dipermudahkan lar semuanya.. aminn….

Tapi kalau orang tua2 kata or nampak perut kita cam dah turun sikit.. its mean tak lama lagi keluar lar.. perut pun dah penuh… jadi standby saje… anytime buleh keluar.. Rabu check up.. tengok kat mana dak kecik ni camni.. if kat laluan… so i need to stay and standby je lar…nerves seh…

image Juga tak sedar yang sebenarnya kami dah disatukan setahun 3 bulan sudah. hehehee….

kan.. time is running so fast rite? hehehe.. tak lama lagi pun dah nak beralih tahun.. diam tak diam.. sedar tak sedar.. bertambah lagi usia kita semua nanti..

p/s : Dah namanya MONDAY.. memang mood kedaung.. hehe

1 comment:

atty's said...

tak sabar nak tgk baby ann..
kty doakan semoga semuanya selamat.