Pages

Tuesday, November 16, 2010

8 bulan ++ kot..

Lama tak menayang perut yang boyot ini.. ahaks! ni time aku 8 bulan ++ kot tak hengat plak bila capture pic ni.. haaha

DSC05189

Masih memakai tShirt je.. dan sudah kelihatan perut seakan jatuh dan turun.. ini menandakan waktu bersalin akan tiba bila2 masa dari sekarang…halamak! DSC05190 Hamik jarak dekat sikit…  tajam ke lebau? teka2… cui.. aku pun tak taw yang dalam ni gurl ke boy.. sebab scan2 tak nampak pulopp.. hahaha… lantak.. janji kuar sihat.. kang doktor letak kat perut aku baby tu.. baru taw gurl ke boy.. kuikuikui..

Hari check up pun.. semuanya ok.. Nurse dah suh prepare2.. sebabnya mmg baby dah engage dilaluan beliau… cuma tak cek ada bukaan ke tak.. ha nasib.. tapi aku ada pujuk baby suh dia kuar awal sikit.. sebabnya.. aku dah tak sabo nak peluk cium dak tecik ni..hihi..

apatah lagi abi dia.. lagi teruja.. aku pesan kat baby.. nak kuar kasi tarikh cantek sikit.. huhuh.. ermm.. tanda2 plak.. biasa lar false alarm tu… ala2 senggugut tu kan… tapi biasa je…perut jadi ringan je.. nak jalan2 buleh lagi ni… hahaha…

ok lar tu kan…

hmm.. masa melelapkan mata… cuz ai cootii ini hari.. hahaa.. adios!

3 comments:

asna cute said...

take care kak. nti dah bersalin suh cik abg update blog tau =))

Miss Moon said...

wah ags dah nak banak yey yeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy take care ya ain . Nanti tgk for sebarang tanda ..kalau ada stain ke apa kuar terus ke hosp ek ...make sure baby selalu gerak ....and tunggguuuuuuuuuuuuuu baby kuar

all the best Ain ....pushhhhhhhhhhhhhhh

Ann GreenStrawberry said...

asna : hehe.. baiklah.. cik abang akan update...hehe

kak moon : masa nak beranak nak tiba tak lama lagi.. bersiap sedia.. hiuhuhuh.. tQ kak.. doakan ann k