Pages

Wednesday, November 10, 2010

Tawaf IKEA sebelum meletop!

Dah setel hantar angah ke Gombak.. zasss ke IKEA plak.. memang dah plan begitu… Misi mencari kotak baju untuk si kecik ni..  tapi biasa lar.. yang tak patut beli pun jadi terbeli. paham2 sudah..

Sebelum meat ball tu bukak kul 11.30 am tu kan… chil2 dan tawaf kat showroom ni dulu.. see.. masih buleh berjalan2 sedangkan aku ah 35 weeks ++ gini.. masyaAllah.. takpe2..kasi lepas hajat dulu betul takk..?

DSC05179 Pastu baru lar menikmati meatball plak…cam biasa. tekak kalau datang ikea memang nak makan meatball je.. lain2 takmo.. tapi tah kenapa tah.. tekak kami cam kureng plak dengan MB ni.. apa2 pun belasah jugak.. baby pun suka makan sampai terenjat2 aku nak makan ditendangnya.. hehe..

DSC05178

dak ni amik yang 5pcs je.. tu hongeh nak habiskan.. melayan akak n abang iparnya.. huhuh… eh! adik aku ni dah rock plak.. tapi berlitup bagai.. hahaha.. biasalar remaja… aku pun gitu dulu… skang je dah insap! huhuhDSC05181

Ni Mr.Shyir punya.. dia makan sampai tingtong katanya.. apa tak nya..amik kopicino + soft drink.. dah campur dalam perut tu.. poning penyudahnya.. haha.. maybe weouls tak cukup rest tu yang rasa cam pening kot.. haha

DSC05183 Tamak.! haha.. eh tak lar.. nati dia tanya aku apasal tak masuk gambar ni dlam blog..? hahah.. tu yang masukkan jugak.. hahahahaa.. ampun ye!hehee.

dah setel isi perut.. baru cari barang.. tu pun tak lar banyak sangat beli.. dekat rm200 taw.. huihh!! camtu plak kan? xpelar.. IKEA ni kena tutup mata je kalau beli barang.. hahaa…

Dah dapat tawaf ikea.. jadi selesai sudah ngidam2 ni.. Baby kalau nak kuar.. dah boleh dah,.. ibu dah nak rest pulak.. menanti kehadiran kamu.. hehe

then back home.. tu je..

p/s: hari ni check up..!

3 comments:

cik EPAL said...

macam sedap je meatball ni. teringin nak rasa. tapi tak pernah2x pergi lagi. huhu

atty's said...

tiap kali pergi ikea..asyik terlupa je nak makan meatball nie .

Ann GreenStrawberry said...

cik epal : kalau g sana.. jalan lupa singgah makan ye

ktys : haiyoo~!! camne leh terlupa.. huhu