Pages

Monday, November 22, 2010

Maternity Photoshot – Great Moment Mom & Dad To be

Date : 21 November 2010

Location : Lake Garden, Seremban

Model : Ann & Bashir

Photog : Hizamy Hamid

Extra Model : Cousin2 + Adik beradik

Ekceli tak plan sangat pun nak buat maternity ps ni.. dulu masa awal2 preggy mau jugak buat.. lama2 padam gitu jer.. sekali ada offer dari HIzamy Hamid.. means cousin aku yang nak buat.. sekali nak asah skil menembak dia.. maka terjadi lar waktu kejadian tersebut yang dipanggil : Kejadian Memerut.. hahaha…

Antara gambar2 yang hado..

1 Really love dis picture.. sebab aku senyum cam ceria bangat.. mr.shir.. ala2 model maskulin lar tuh.. cuii.. hahaase3 4

Dah macam hindustan dah ni.. penangan menggemari menonton cerita hindustan.. ahha 5Sweettt sangat.. sukati aku nak puji diri sendiri 6  waktu kejadian adalah sangat fanas..8Nampakkan double size aku ngn Mr.shyir? ah! baik diam.. ahhaa 9

7Kemana arah kita panas2 buta bang oiii.. 11

Mak suka black n white nok… huhu.. somel..

ni sebahagian je.. ada banyak.. tapi soft copy nye aku tak amik lagi.. means tak siap lar.. hahaa…

Gemok?? yes! i am.. who cares.. hahaa… gemok tapi cumel takpe ok.. huhu.. bukan senang nak gemok time preggy ni camni.. alar. pas bersalin kang.. cepat2 lar aku g kuruskan badan ni… chill lar kan.. tak yah susah hati sangat.. tapi hati banyak senang.. masa preggy jugak kita tak boleh nak sekat2 makan.. sian baby… dah2.. jangan nak buat speku2 macam2…

whatever it is.. i likkeeee.. huhuh..

many thanks to Mr.Hizamy Hamid… sebab menjadi photog untuk maternity ini.. sonot lar..dan klik lar nama beliau untuk tengok hasil2 kerja menembak beliau..Next projek ok.. no worry.. huhuh…

12

Thanks jugak kepada model2 tambahan aku yang meramaikan dan menjayakan PS ni.. tq2.. ahkak ko dah belanja ek. hahha.. korang sporting.. sayang korang lebih.. ceceecece… mesti lar.. dalam perut ni kan anak buat korang yang 1st.. hehehe

nak tengok lagi.. nati terjah lar kat FB aku.. kot2 aku ada update yang baru nati.. hehe

InsyaAllah… dengan adanya PS ni.. baby dh besar nanti leh tunjukkan kat dia.. somel je.. moment2 indah bergelar ibu mengandung.. hehehe

7 comments:

♥ QaseH ♥ said...

comey la u sekarg anne

Byzura Mj (By) said...

ann besarnya..kembar ke tu :D

Cik PUan Mr Shaiful.. said...

ann...comel la....peyuutt yg membulattt tu yg comel he he he he

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : cumel dan chubby.. haha

byzura : ada stu je dak kecik dalam ni.. hehe..mungkin dia besar kot..

cik puan shaiful : dah boyot dah ni.. hehe

maysarah heelme said...

hahahah..bulat nyewww...hihi..sweet la korg..

Ann GreenStrawberry said...

may : hahah.. bulat2 tu best.. kuikuiki

JeR@Ns said...

lawanye gmbr...
jom tgk gmbr kt sini lak.
http://kijerans.blogspot.com/