Pages

Friday, January 20, 2012

Apa yang AGS jual ni?

Kadang2 rasa kesian kat reader bila masuk je blog Ann ni agak pening..tetiba entri pasal anak, pastu travel cuti2, pastu resepi, jual buku lar itu ini..

oklah.. meh lar ann buat clearance sikit… jelas nyata lagi terang…

Meh lar Aku bagi tahu readers semua…(wahh. kelasss macam lar banyak readers yang masuk ni)

Antara Barang2 yang AGS jual.

1. Baby Record Book “ ALL ABOUT MY 1st YEAR”

IMG_7545 Aku adalah dealer buku ni.. Ini buku rekod untuk perkembangan bayi dari dia baru melihat dunia sampai lar umur dia setahun..Kira macam rekod bulanan baby kita lar.. berat,panjang, dah pandai apa..minum susu apa, makan apa..

boleh jugak letak gambar baby kita ikut progress bulanan.. alar tipu lar mak2 ni tak amik gambar anak setiap bulan kan.. ? jadi amik gambar baby 5 bulan.. tmpail gmbar.. isi sikit2 info anak kita tu.. dan seterusnya mengikut bulan…

Antara yang menarik dalam ni.. ofkos boleh letak gmbar… rekod tiap bulan, perayaan pertama baby kita, holiday pertama baby kita.. and etc.. nak tau lanjut n nak order klik link ni.http://greenstrawberryheaven.blogspot.com/2011/12/all-about-my-1st-year-to-remember-books.html

Harga : RM 49.95               Postage : RM8.00

2. KACIP FATIMAH DENGAN COLLAGEN

IMG_7537 
Produk minum kopi yang terbest aku rasa.. sebabnya.. dah ramai customer repeat beli kopi ni..memang sedap giler kot kopi ni.. bukan lar aku ye ye promote ni sebab nak jual menda ni.. tapi serius bukan cakap bohong.. kopi rasa soft sangat bila minum.. yg penting elok untuk energy n kulit… kopi ni tak pahit langsung… Kalau minat boleh proceed order ainrozilah@live.com .. this is ready stok also.. nak COD pun boleh.. sapa yng duk senawang n seremban je lar ye.. jugak semenyih..

Normal price : RM 30.00                        AGS Price : RM 27.00

Postage : RM 8.00

more info : http://greenstrawberryheaven.blogspot.com/search/label/Kacip%20Fatimah

place order to : ainrozilah@live.com                 Subject : KACIP FATIMAH

 

 

3.  BUTIK PAKAIAN DAN AKSESORI

Di samping tu, Aku jugak ada buat butik kecil – kecilan..masih banyak barang belum photoshoot. dan insyaAllah blog butik ni akan di kemas kini dari masa ke semasa…

BBORANGE

nak tengok2 boleh like facebook ni  Aliman Boutique

4. TRAVEL SERVICES

Seperti sedia maklum, aku bekerja dengan travel agency.. and the same time aku juga offer service bagi sesiapa yang nak request quotation cuti2 ni.. so far company aku buat pakej , Malaysia, Indonesia, island n etc.  Nak quotation boleh hantar details kat bawah ni ye :

Email : ainrozilah@live.com                        Subject : Quotation Cuti-Cuti                Website : www.alimantravel.com

InsyaAllah aku akan quote kan korang… details  tu macam  berapa orang? nak g mana? berapa hari? yang penting request quotation tu PERCUMA.

5. VCO ( Virgin Coconut Oil )

ada jugak jual VCO ni… tapi baru berjinak2 ni.. hehehe… orang baru.. makan ni dah dah lama.. tapi baru nk menjual.. harus lar testemoni kat diri sendiri rather then promote dulu.. rasa ada perubahan.. baru leh jual.. yup2.. encik suami pun pakai juga vco ni.. hiihi… nak place order email yg sama… harga AGS : RM 37.90 per botol.

6. LITTLE TREE AIR FRESHENER

IMG_7099 IMG_7098

lai lai… ekceli ada flavor lain juga…BLUEBERRY,VANILA, LAVENDER,STRAWBERRY, APPLE. bluberry i tell u.. bau chewing gum ok.. sedap giler.. fuh nyaman je dalam keta.. RM 6.00 per pcs..

tu dia serba sedikit apa aku jual kat sini.. insyaAllah akan semua barang ni aku akan buat satu website  kedai on9 shop. biar lah bertapak kat AGS blog ni je dulu. Secara kasarnya aku jual walk-in saje.. ni baru nak jinak2 dlam on9 pulak..

ada masa marilah mencuci mata barang2 aku jual.. tengok2 je.. tak beli takpe.. tapi ada kawan2 yang ada nak barang2 sebegini.. ajak lah singgah kat blog AGS ni ye.. hehe…

Nota Penting : Setiap manusia itu Allah sudah tentukan rezekinya.. DIA juga telah manaburkan limpah rezeki di dunia ini.. jadi rezeki banyak atau sikit.. kita kongsi bersama.. semoga anda semua juga dilimpahi rezeki.. amin…

1 comment:

dhiera said...

wow... banyak ye ain jual. buku rekod baby tu best la. boleh buat gift.

servis travel tu pun best~