Pages

Monday, October 4, 2010

BerOpen2 House…

Salam Isnin Semua… adakah anda semua baik2 belaka? hopefully.. hehehe..

Weekend nye citer haruslah penuh dengan open house kan.. almaklum syawal dah nak abis.. jadi haruslah santakkan perut sampai sendat. haha.. sabtu petang aku attending open house umah peng.. kawan aku kat Sek Pd dulu.. dah jemput aku secara personal jadi haruslah aku datang.. untuk support member.. gambar xdo.. alsebab kemalasan… apa2 pun tQ peng.. sebab invite aku n hubby.. makanan mak ko masak superb.. huhu… buleh tak kalau aku datang umah ko.. request mak ko masak nasi tomato tu untuk aku je..? ahahhha..

DSC05096

Ahad tengah hari pula. umah abg amin di LBJ.. gambar di atas adalah cubaan untuk kuruskan muka… erk? berjaya tak? ahhaha DSC05098 Gambar laki bini harus tepek jugek…Mr.Shyir tu cam biasa je lar.. takkan tak paham2 lagi kot.. hhhaha

DSC05681

Dan budak tecik ni pun ado jugak.. tapi kan.. harapan lar dia nak senyum semalam… xde mood langsung.. kalau tak tu.. asek lar sengeh2… tapi semalam buleh pulak masaaaaaaaammmm je..  geram tol… maybe sebab cuaca panas.. pastu dia ni plak jenis cepat peluh2… so tak selesa.. terus effect kat mood.. hahaha DSC05682 Ye.. masam lagi.. kuikuikuikuikui.. aweena napa ko masam dan taknak tunjuk skill yang macam ko selalu tunjuk kat umah tu.. haiyaakk!!!

jadi.. tu je open house yang aku attend… haha.. minggu depan attending wedding plak… kali ni ke JB plak…

Sedar tak sedar raya pun nak abis dah kan? huhu..

1 comment:

♥ QaseH ♥ said...

huhuhuhu,,,muka beby still comey la ann,,,hehehehe

then pix gedix tu hehehehhe,,,sesuweiii