Pages

Tuesday, October 19, 2010

Apa harus aku lakukan?

Pagi tadi check up n scan baby kat KK… sekarang ni 2 minggu sekali check up nya.. so result scan.. baby normal kepala kat bawah.. active terlebih… cumaaaaaaaaaaaaaa…….. doc kata air ketuban aku macam kurang.. OMG!.. camna nak buat ni..?

haduii.. risau nya aku.. berat baby pun ok.. naik 400gram gitu.. so tak lah merisau sangat.. ni nak buat camne air ketuban sikit ni…? orang kata if kurang.. nak deliver normal pun susah.. sebab kurang pelincir gitu… baby dah cantek punya kat bawah.. adoii… tulun2..

So yang berpengalaman.. sila share dengan aku.. camne nak naikkan air ketuban ni.. owh… especially cik puan mira ek..? ko ngndungkan cyrus dulu gitu kan.? plis.. plis…tocei in advance

skang ni.. malam2 nak tido mesti pk camne lar nak bersalin nati..? haduii.. saiko betul lar… mimpi pun dah mengarut2 dah.. duk terbawa2 sangat aku nye pemikiran yang tah apa2 ni…

apa2 pun doa2kan lar aku ni kalian…sob..sob..sob…

3 comments:

rDnA said...

kenapa boleh krg ek??dna tkut plak.dh la bby asyik breech jer..
ape2 pun dna doakn smoganya semuanya ok..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

wani doakan semoga semuanya ok ya..jgn risau sgt pls..

ciare (^_^)v said...

nape darling??? baru baca entry ni...wuaaa doc tu main agak2 atau sudah konfem air ketubannya kurang?better ann pegi check for 2nd opinion.pvt yg bleh wat detail scan ke..try k..all the best...and dont stress...