Pages

Thursday, October 14, 2010

Journey to JB

Adehh…. ni curik2 masa aku nak update blog.. punya lar banyak kerja nak kena buat… so seperti yang dijanjikan.. aku on je lar trip aku ke jb ritu.. hamik dah seminggu baru hegeh nak update..

Gerak hari jumaat dalam kul 11am gitu.. tapi singgah klinik dulu g scan baby.. and tanya doc wthr ok tak ok jalan jauh.. haha.. nak gerak, baru hegeh tanya doc.. baby sume ok… cuma jangan banyak berjalan sangat.. nice..

DSC05109 singgah cuci kereta bagai.. dalm kul 12 noon baru keluar highway.. start dari highway.. memang aku ngunyah je.. sampai ke JB sudahnya.. Mr.Shyir geleng kepala.. ahhaa..

DSC05110

Alhamdulillah..jalan clear.. sampai JB kul 2.30pm gitu… tunggu pengantin dulu.. almaklum kami tak bape pakar jalan JB hahaha… check in kat Seri Malaysia.. then aku rehat2 sehingga tido while Mr.shyir ikut pengantin dan pengapit g beli  barang and setelkan benda2 yang sepatutnya.. dorang bertiga adalah kawan baik.. huhu.. tu sebab weouls sampai dulu.. PA080649

Malam lepak2 kejap umah pengantin.. then ke rumah persinggah pengantin lelaki ni.. ekceli ni majlis belah perempuan tapi buat sekali.. ISZ ni plak..best fren kepada mr.shyir.. haruslah melayan pengantin sebagai raja sehari.. siap pakaikan inai bagai… hahha.. mentang2 lar awak dah kawen encik suamiku.. mula lar bagi advise bagai.. ahaks!

PA080652 dan aku plak.. layan gambo sendiri.. boring.. tapi xpelar.. demi ko isz n vie.. ai yang nak sarat ni gigih jugak.. hahahaha..

tunggu budak2 lain sumenye gerak lambat dari KL.. sudahnya balik hotel kul 2.. kuikuikui…. baby juga takmo behave… haiyaa.. tau ke kita jalan jauh ni.. hihi

to be continue

5 comments:

♥ QaseH ♥ said...

ALOLOLO,,,HUBBY U ANN EK NYER TOLONG PKAI INAI BGAI HAH

♥ QaseH ♥ said...

alalallalaooooo

hubby u tolong pkai inai bagai hah

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

hehe..bagusnya tlg pakaikan inai dekat pengantin..seb baik 3 jari je..haha

asna cute said...

muke akak nmpk Glowing woo =)) suke tgk!

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : haah... pakai untuk bff dia ler

syafawani: kan? kalau semua fengsan! hahhaa

asna : tengok dalm ni memang ler... cer jumpa.. kusam.. hahaha