Pages

Tuesday, October 12, 2010

TQ Zana

Memandangkan hari ni takde entri pasal aku ke JB tu kan… jadi aku hidangkan yang ni pun cukup lar ek..

Thanks to zana sebab upload pic kawen dia masa bulan 7 ritu.. setelah lama ko kawen.. baru di upload.. walaupun aku je blogger yang datang lambat masa wedding dia ritu.. hahahha..

68029_1523498980664_1630313940_1886504_1110922_n

owh.. tetiba rasa cun.. masa ni size belum kelihatan seperti tempayan… hhahahaha 68070_1523498620655_1630313940_1886503_6890485_n dan juga ini…

thanks a lot dear…

p/s:hari ni dah start kira pergerakan baby… adehh.. buleh jadi risau ni if baby tak gerak sangat.. anak ibu.. sila gerak banyak.. huhuhu

1 comment:

♥ QaseH ♥ said...

penat jalan kot,,,beby tdo..