Pages

Friday, August 12, 2011

Beli Afamosa punya pakej jugak

aku baru je balik dari matta fair..
dari nak naik tren.. terus je lar naek keta kekdahnya..
huhuhuhuh... xpe lar.. janji g ye tak..

so apa yang aku beli ialah...
PAKEJ AFAMOSA RESORT ler...
kali ni amik villa pulak..
per nite RM216 only..
Villa 4 room + private swimming pool..
tambah sikit dengan Cowboy Town show for 12 person RM240
Rm20/per person.. murah kan.... tapii aku beli lebih tiket ni..
if ada lebih akuu jualkan lar eh..

Date 27 n 28 Dec 2011..
sebabnya 28 dec fahim sudah 1 tahun...
jadi mau buat besday party kat teppi pool..
hoyeahhhhhhh!!]

so total of pakej RM456 only...
okay larkan.. sebabnya dapat Villa 4 room with pool..
jadi boleh sumbat berapa ramai mau dlm itu villa
lagi tiket  Cowboy town dengan murah...

kalau ikut normal price.. perntite RM650++..
so berbaloi lar kan..

those yang nak jugak macam ni...
g Matta fair taw.. terus ke afamosa booth besar depan pintu masuk tu..
hihihih..

bukti pembelian nanti hari isnin kang aku upload..
pergi sesak jap kat matta fair tu.. sure puas hati..

ok nak layan anak.. daaa..

3 comments:

pnsusu said...

wajib,,,wajib..pergi,,,,

insyaallah......

pRincESs_N said...

nak jugak!!!! hihihihi

dhiera said...

wah...best ye~
tak sempat nak pergi matta fair kali ni~ ada macam2 hal. hiks