Pages

Wednesday, August 24, 2011

Ifftar with ex-smptd 03/04

Date : 21 Aug 2011
Location : Laziz Arab Restaurant, senawang
Team : Ex-Smtpd 03/04

sebelum tu tayang piture dak tecik ni. hhihi.
ok.. yang plan buka puasa ni aku ngn bff aku maysarah..
sebabnya selalu tiap2 tahun ada lah yang organize event,,
tahun ni senyap je.. apa lagi up satu ifftar..
ramai tak ramai jalan je ifftar tu..
alhamdulillah.. event tak ramai. tapi best jugek..
 Menu nasi arab lar.. aku yang buat booking smua...
sebab aku dah selalu no makan kat sini..hihi.

left side : Maysarah n her 1st child Najwa. Iqbal tinggal.. sorang2 nak bawak dua2 anak. tak larat katanya.. hahahaha...
 Here our table.. adalah dalam 15 orang gitu..
setel2 makan.. kasi sesi bergambar pulak

 dengan ladies2.. 2 mak orang.. hahh
 diorang ni antara schoolmate yang paling rapat lar..
even tak sama course tapi keakraban n setia kawan tetap ada..
mana2 event tak pernah tak turun sama.
kawan kawin ke.. apa2 ke...
 dan diorang ni smua kepala sewel2 gak..
ada je benda nak buat orang tergelak..
isu2 kecik pun rsa nak terkencing gelak2 ni taw..
sabor je lar.. dari time skolah sampai skang sama je perangai..
 to all of you... aku sayang korang semua..
even tak ramai. tapi best jugek..
next coming event after raya lar eh...

then weouls g bazzaar kat dataran senawang.. buat cuci mata n semak mata.
sebab berlga buntuit.. hahahhaa.....
picture yang xde watermark credit kepada amoy.tq!

2 comments:

eazy n atief said...

kak.disebabkan kat seremban banyak kedai nasi arab.cer cadangkan yang mana satu paling best?
pernah jugak dengar nasi arab damsyik.
situ asyik ke sini asyik?
location ni kat mana?
(atif penggemar makanan arab)

dhiera said...

best ye iftar reramai~ tahun ni tak dapat iftar ramai2 dgn mbe2..