Pages

Wednesday, August 17, 2011

Puasa tetap puasa..Matta Fair tetap ku terjah jua.

Hamboi! title takmo kalah.. ada mak kisah?? puasa tu tetap lah puasa kan.. untuk kata tidak pada Matta fair jangan sekali.. ewah!! puasa tak tergugat pun… apa lar sangat.. kat dalam tu aircond ape.. tak haus pun.. hahahha

DSC00616 kasi makcik vain kejap.. eh muka ada kurus sikit.. hahahhaha.. demmit ar perli2 diri sendiri.. hahha..

asalnya kan nak naik tren je.. sekali ah malas terus je lar ke pwtc.. parking kat hentian putra sudah.

masuk cam biasa.. entrance fee rm3.00 per person adalah gift bag, fridge magnet, MF news paper n etc. ok lar kan..

disebakan dalam pale otak dah set nak g mana.. jadinya aku pun terjah booth tu je lar..

DSC00622 dah setel beli pakej.. jalan2 je lar kat dalm hall tu.. masuk hall 1..international package tengok2 je lar..

aku dah kedepan jalannya.. sekali toleh belakang….mr.shyir xde.. alih dah sangkut nak kena interview dek orang RTM tgh nak buat liputan…

DSC00620

mula2 dia suruh aku.. hello awak yang kena terjah dek orang tu apa kehal nye bini dia ni pulakkan.. hahah.. DSC00619

dan dengan redho dah pasrah.. dia pun ok je.. orang ni tanya datang MF ni beli pakej apa? komen sikit pasal MF? galakan ke tak orng g MF ni?DSC00618  dengan itu bapa kepada anak seorang ni menjawap : Saya datang sini beli pakej Afamosa buat kali kedua. setiap kali MF pasti datang. Pakej menarik, murah dan mudah. ---- ewahh!! kemain dia.

ada kuar ke tak RTM nye berita malam tu tak taw lar.. aku tak tengok pun..hahah..xkoser..

DSC00630

dah kena interview tu.. lepak2 nengok show dari team thailand. culture dance show diorang.. best jugekDSC00629

tarian ayam laga boleh? syiok n kelakar..DSC00627   adik2 perempuan siam. comey2..DSC00624 dan sambil2 tu kami semak flyers2 yang berkenaan agar boleh dibuang dalam tong sampah jika ianya tdak menarik kami untuk membeli..

sekian cerita matta fair saya.

1 comment:

bunbun said...

eh ehh pashmina same la. seb bek tak borong kaler tu jugak wawawawawa.


hmm best ek matta fair. tak penah jjak kaki huhu