Pages

Thursday, August 18, 2011

xsahur.. maaf!

Salam Ramadhan 18,

haihh kenapa tah 2 3 hari ni... after buka je mesti rasa letih gile kot..
Fahim pulak 2 3 hari ni meragam je lar..
xtaw apa kena.. mungkin dia berak tak lawas.. tahik kambing je..
gigi tumbuh ke? tak pun dia dah panjang akal..auta kebih kan..

sebelum abi dia g terawikh kemain hebat gelak sana sini..main2 lagi..
right after abi dia start keta g surau..dia pun ragam..
masyaAllah.. mengada2.. main nak berteman..
susu sudah.. makan sudah.. tido sudah..
tapi duk ehek ehek ehek..
temankan pun gitu... naik walker ok sekejap then boring plak..

skang ni siang dia kurang tido..
tido kejap2.. malam mula lah meragam..
kalau abi dia balik umah tengah besepah..
dengan ibu tengah enjut buaian tu kasi fahim tido tu
faham2 la anak awak meragam..

kadang2 after fahim tido.. aku pun tertido sama...
semalam gitu lah. aku tertido sampai tak bangun sahur..
terjaga taw2 dah kul 5.45.. huwahhhhhhhhh!! nangis!
cepat amik kurma bagi mr.shyir makan an air suam je.

sudahnya tak sahur lar.. dah janji nak bangun sahur...
tido kat fahim sekali tertido.. bajet kejap je.. sekali terlangsung..
dgn hp bateri mati..mmg tak jaga lar kan..
sorry sangat kat mr.shyir.. bersalah giler rasanya tak bangun sahur..
arghhh!!

aku ye letih tu macam g panjat bukit.. lari sana sini..
maybe fahim dah lasak sangat.. tak menang tangan dibuatnya..
xpe lah.. ni lar dia cabaran sebagai ibu nak membsarkan anak juga melaksanakan tanggungjawab sebgai isteri..

hari ni tak taw menu berbuka apa pulak..PARAM ok x? muahhha

3 comments:

asna cute said...

Peel fahim mcm haikal skrg nie kak. Semua benda dia nk buat berteman sabar jer la. Bila ada ayah dia pndai lak dia behave. Xmeregek2 pun tau. Wahh fahim dh pndai berlari nie slim la akak nti nie hehe

Ann GreenStrawberry said...

tunggu lar haikal besau sikit... kurus ke tak taw lar asna... hihih

Ciare Baha said...

lebih kurang sama kisah kita. terbabas sahur sbb terleka ulik anak. da 2,3x gak jadi. ingat nak pokpok anak kejap, skali da azan subuh baru jaga. adehh T___T

ok ah, jom g param sudahh. HAHAHA