Pages

Friday, August 5, 2011

Ramadhan ke 5

Salam Jumaat.. Salam Ramadhan ke 5.
kejap je kan dah day 5 kita berpuasa..
hihih.. makan berbuka pun stil simple n makankat umah lagi...
belum decide nak berbuka diluar..

katanya masak kat umah lagi best ye dok..
beli param pun tak kena tekaknya..
takpelah.. cooking its easy right...?

Persiapan nak raya pun satu hapa lom buat...
tunggu lar.. aku dah tak bz kang..
insyaAllah after raya mau lauching sesuatu..

hari ni aku tak keja..
mahu setel beberapa perkara..
sebenarya entri tak ilmiah pun...
taip ni pun tak concentrate sebabnya..
si Aween n Fahim sedang bergaduh.. haduiii..!!
pening acik taw...

ok2.. mau g shopping barang dapur.
selamat berpuasa n berbuka ye...
daa..

1 comment:

dhiera said...

selamat menjalani ibadah di bulan ramadhan ini ye ain~