Pages

Wednesday, August 10, 2011

Kisah Norma dan Talib di MHI TV3

kak moon, izinkan ann buat entri ni ye.. luv you..

Salam.. hari ni masuk ofis cek fb tengok kat wall ramai je post link video kisah norma n talib ni..
especially kak moon.. cumel je dia cakap tu.. i likeee!! hihi..
but after watch the video...
OMG.. nangis tak henti ok...berjurai2 air mata ni..
Aku ikut kisah norma n talib since diorang ni bertunang n kawen until now..


semua sebab mengfollow blog kak moon..
Agak rapat jugak dengan kak moon... by end up story ni..
sedih giler... Puji sifat n sikap talib.. sebak n menitis air mata..
melihat kesungguhan sang suami yang menjaga sang isteri ketika dia sakit begitu

Melihat rafiq jugak luluh hati ini... kerana hati ini adalah hati seorang ibu juga..
sebagai mana kita seorang ibu yang menjaga anak dari dalam rahim kita tu..
begitu juga perasaan norma.. dia pun nak bersama2 menjga dan membesarkan Rafiq dengan talib.

InsyaAllah.. kita banyakkan2 doa untuk Norma semoga dia kembali sihat semula
Nak tengok norma sama2 dengan talib jaga rafiq..
Norma kuat ye.. insyaAllah.. semuanya akan kembali seperti sedia kala...
Ann doa kan yang terbaek buat norma dan keluarga..

untuk kak moon.. kalau stok daun tu dah nak abis.. cepat2 roger tau..
nati ann belikan lagi daun tu...

to Talib : Be strong ye... kisah cinta kamu n talib adalah cinta agung..hmmm sebak dah tengok picture ni..
tak boleh nak tulis banyak2 dah...

those yang tak tengok video ni lagi...
klik link ni ye..

KISAH NORMA DAN TALIB DI MHI  

Mari lah kita berdoa bersama supaya norma kembali normal seperti sedia kala...
Jika anda ingin hulurkan sumbangan boleh buat di :
CIMB: 01070068677528
NOORMAWATI MOHD RASIF
Sumbangan anda itu dapat meringankan beban Talib untuk menampung kos perubatan, pampers dan keperluan untuk norma..
InsyaAllah.. seikhlas hati. Semoga rezeki kita dilimpahkan oleh Allah swt.

2 comments:

aNaYaNa said...

thanks ann..da tgok.terharu sangat2..da panjangkan ke fb..

al-kisah said...

mengalir air mate melihat kesetian talib menjaga isteri yew