Pages

Friday, August 26, 2011

Kad Raya untuk uollss.

Salam Jumaat.. Salam Ramadhan 26.
hamboiii.. ada yang dah cuti ye nak beraya...
xpelah.. raya sakan lar uolss ye...

ok.. just nak ucapkan. Selamat Hari Raya, 
Semoga raya tahun meriah dan havoc. 
Glamer lagi Vougeh di pagi raya.. hahah
Kat sini aku nak minta maaf jika ada tersilap kata,
termengata, tersilap type(typo), ada yang terasa ke...
sentaphatimaknak ke.. or perbuatan yang xsedap mata memandang..
Minta ampun dan maaf ye... kita ni cuma manusia biasa.. khilaf lagi.. ewahhh.

dan bagi yang termengata saya ke... xsuka nengok post2 saya ke..
atau terdetik dihati bergossip pasal saya.. saya maafkan lar..ewahh
masalahnya ada ke? hih.. lantak..
tapi aku ikhlas ni....nak ajak beraya ke umah.. umah ai umahbujang je.. hihi..segan ,eh..
balang kuih raya pun xde ok... 
xpe kang aku gobok dalam lemari hadiah kawin tu hari,,,

jadi sesiapa yang balik kampung.. hati2 dijalan raya..
ngantuk kasi benti tido dulu.. yang co pilotnye.. jangan nak tido sama..
sian pilot tu nanti.. then yang balik kampung naek motor tu pun sama...bahek2..
pendek kata.. ingatlah orang tersayang.. hihih..

ok. Salam lebaran untuk semua,,
terima lar kad raya diatas yang tak cantek tapi ikhlas
(aku buat secara laju menda tuh..haha)

isnin depan jangan malas naek kerja ok..
see ya,,

4 comments:

atty's said...

selamat hari raya & maaf zahir batin andai ada salah dan silap kty selama kita berblogging nie.

bunbun said...

selamat hari raya sis ann! hehe :D

akoo pae said...

slamat ari raye =)

dhiera said...

selamat hari raya ain~ ampun maaf dipinta..*hug*