Pages

Monday, September 5, 2011

1st Hari Raya with FahiMikael.

Salam isnin uollss. dah naik cuti ke belim?

opkos semua dah balik kan semalam? sesak2 jem semuakan.. owh tu perkara biasa dong. alhamdulillah.. aku hari sabtu dah balik umah. alah setakat raya senawang semenyihkan..pastu balik teluk intan jap dalam 2 hari gitu..so far semua setel.. alhamdulillah..

so nak citer pagi raya dengan fahim mikael ni.. oseemmm!! wa cakap lu.. huhu.excited lar kan..

dan tu hari aku kata nak tema baju raya color biru kan.. sekali tak jadi.. g hijau pun tak jadi. last2 pink. hahaha.. selamber je lar.. hihih..

IMG_10124

fahim bangun lambat pagi raya.. orang dah balik solat raya dia baru bangun. goodd anak ibu ni.

P8300255

for you aunty2 hihi.. somel tak kita.? 1st day raya kat semenyih with FIL. mak ok je. kata leh ulang alik raya kan. hahaha..

then sesi salam2 semua..dah setel sesi gamba2 lah.

complete

Complete! We in PINK.

P8300261

gambar ni memey betul lah.. ramai sokmo kata muka fahim sejebik muka abi dia.. tsk..tsk.. ada muka ibu jugak taw,..grrrrr.!!

P8300267

baju abi n fahim sama kain. sama color. cuntekkkk!!! kalau ada anak perempuan nati.. harus sama dengan ibu dia kan..hihDSC00667

yeahh!! dapat duit raya.. banyak taw.

DSC00661

Ibu sayang fahim.. geram sangatttt taw

P8300257

last but not least.hihihi. buat hidung mucuk dia..

dalamn kul 12 kitorong gerak ke kampung pantai seremban pulak.. raya ngn family aku lak.. 30minit only.. hihi

IMG_1850

fahim salam ngn tokpa.. hihipandai lar anak ibu ni..

IMG_1857

salam nenek pulak..

IMG_1870

ni tah apa tah dia dok geleng2 kepala xmo dengan ayahanda dia..

IMG_1877

ni dia mak bapak si fahim tuh. berlengas sampai ke petang beraya.. hihi

4 comments:

dhiera said...

fahim tetap comel~ ni raya pertama dgn fahim la ea?

pRincESs_N said...

selamat ari raya ann & family...

Anonymous said...

salam..kt mane nak beli kerusi fahim duduk itewww? dah lame mencari...

Ann GreenStrawberry said...

beli kat dengan tesco semenyih.. kat tempat awak tak tawu lah.. if ada kedai2 yang jual barangan2 baby tu maybe ada kat situ